Niektoré veci dokážu mužov poriadne nahnevať.dreamstime
StoryEditor

To čo muži pri sexe milujú iste viete. No sú aj veci ktoré vrcholne neznášajú a robíte ich zrejme aj vy

30.05.2023, 14:00
Vzťahy

Ak si myslíte, že len vás partner niečím neustále irituje, môžete si byť istá, že on to má s vami veľmi podobne. Aj keď vás bezhranične miluje, predsa len sú veci ktoré ho dokážu nie len naštvať, ale aj poriadne vytočiť. Najmä počas sexu by ste na mali na niektoré z nich radšej úplne zabudnúť.

Stereotyp

Ak je v posteli nuda a stereotyp mužov to po čase prestane baviť. Snažte sa sem tam vybočiť z vášho zaužívaného stereotypu. Vášho partnera dokáže skutočne hnevať keď je aj striedanie jednotlivých polôh či predohra vždy ako podľa scenára. Skúste to nechať na chvíľu na neho, odviažte sa a užite si sex bez zábran.

Orálny sex

Muži sa jednoznačne zhodujú, že orálny sex je pre nich veľmi dôležitý, no pokiaľ ho partnerka odmieta, sú z toho frustrovaní. Rovnako, ako keď si myslí, že používanie zubov by mu malo poskytnúť nejakú slasť. Takže milé dámy, vášnivo ale jemne! Čo však dokáže vášho milenca ešte viac nahnevať je, ak vypľujete ejakulát. Lepšie urobíte, ak jeho penis včas vyberiete z úst, než sa následne tváriť znechutene.

Vydieranie

A čo muži neznášajú zo všetkého najviac je, ak ho prostredníctvom sexu vydierate. Sľúbiť mu za malú láskavosť veľkolepý zážitok je jedna vec. Vydierať ho však, že nebude mať sex ak neurobí to či ono je vec druhá. Používať sex ako zbraň nie je jednoducho vhodné. A nemal by to byť ani prostriedok na dosiahnutie svojho cieľa.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. máj 2024 00:33