Pozrite sa, čo o vás prezrádza vaša obľúbená sexuálna poloha.dreamstime
StoryEditor

Misionár či na psíka? Neuveríte, čo o vás prezrádza vaša obľúbená sexuálna poloha

22.05.2023, 12:00
Vzťahy

Každá z vás vyhľadáva v posteli niečo iné. Keď túžite po dosiahnutí orgazmu a noci plnej vášne, pravdepodobne si k tomu dopomáhate svojimi obľúbenými sexuálnymi polohami, ktoré naplnia vaše túžby. Vedeli ste však, že to, akú polohu pri sexe uprednostňujete prezrádza veľa o vašej osobnosti?

Na koňa

Muži, ktorí obľubujú túto polohu, sú často sebeckí a leniví. Svojej partnerke sa v posteli prenechať vedenie, pretože im záleží na tom, aby boli obaja spokojní. Naopak ženy, ktoré majú rady polohu na koňa, sú si isté samy sebou a milujú pozornosť. Rovnako tak sú dobrodružné, pozitívne a úspešné.

Lyžičky

Ak obľubujete polohu nazývanú lyžičky, pravdepodobne ste hanblivé, ale aj vášnivé, citlivé a milujúce. V živote potrebujete istotu a od partnera vyžadujete neustály prejav náklonnosti. Zároveň si veľmi vážite relax a pokoj, takže môžete byť občas aj trochu lenivé.

V stoji

Ste dobrodružné, spontánne, nezávislé a sebaisté. Viete, čo chcete od života a milujete cestovanie. Polohu v stoji obľubujete najmä preto, že sa nechcete usadiť a nepustíte si len tak hocikoho do postele. Možno to znie sebecky, no robíte to s dobrým úmyslom. Nechcete si totiž ublížiť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 00:49