Stretli ste niekoho s kým to neskutočne iskrí?dreamstime
StoryEditor

One night stand, alebo vzťah na jednu noc je minulosťou. Nahradil ho nový trend

16.05.2023, 10:00
Vzťahy

Nie všetci túžia po trvalých vzťahoch. Po romantických raňajkách s človekom s ktorým strávili noc, po puse na dobrú noc či po vášnivom bozkávaní pred odchodom do práce. Úplne si vystačia so sexom. No už ani sex na jednu noc nie je tým, čo sa v takomto prípade bežne deje. Nahradil ho nový trend: half night stand.

Prísť k niekomu len na určitý čas, užiť si sex a po niekoľkých hodinách opustiť vzrušením nabitý priestor nie je pre všetkých, no nepochybne má tento trend aj svoje výhody.

Half night stand

Stretnete niekoho na party, cítite vzájomné sympatie, chémia vám obom hrá do kariet a teda vám nič nebráni v tom, užiť si spolu pár horúcich chvíľ. Bez problémov teda prijmete pozvanie k nemu domov a užijete si spoločne vášnivý sex. No po sexe nenasleduje žiadne túlenie sa v posteli či rozhovor. Jednoducho sa oblečiete a odchádzate. Netúžite po žiadnom vzťahu a týmto to svojmu milencovi dáte aj jednoznačne najavo.

image

Odchody v polovici noci sú čím ďalej tým väčším trendom.

dreamstime

Výhody sexu na polovicu noci

Dnes už nie je nič výnimočné, že k uspokojeniu sexuálnych potrieb pristupujete práve takto. Navyše, ak sa nechcete viazať a stabilný vzťah je to posledné po čom túžite, je half night stand pre vás ideálnym riešením. Vášnivý sex je za vami a vy sa pokojne presuniete do pohodlia svojho bytu. Odlíčite sa vlastnou kozmetikou, nevynecháte ani ústnu hygienu a navyše sa pohodlne vyspíte v posteli na ktorú ste zvyknutá. Nemusíte sa ráno zakrádať a odchádzať z cudzieho bytu po špičkách a ak sa navyše ponáhľate do práce, ušetríte množstvo času.

Pozor na toto!

Ak sa rozhodnete navštíviť byt človeka ktorého ste nikdy nepoznali, buďte obzvlášť opatrné. Okrem ochrany v podobe prezervatívu sa poistite ešte tým, že nejakej priateľke napíšete adresu na ktorej sa budete nachádzať. Veď viete ako to chodí. Problém tiež môže nastať ak natrafíte na romantika ktorý od vašej spoločnej noci očakáva niečo viac. V tom prípade mu budete musieť dať jasne najavo ako to máte vy a už len dúfať, že to pochopí a svoje očakávania dá bokom.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 22:30