Športovec, dobrodruh či študent? S ktorým sa vám to najviac páčilo?dreamstime
StoryEditor

Viete aký je v posteli športovec, právnik či študent? S týmto zažijete skutočne dobrý sex

14.05.2023, 14:00
Vzťahy

Niektorí počas života v posteli vystriedajú rôznych partnerov. Získajú skúsenosti a zistia čo to aj o sebe a svojich sexuálnych preferenciách. Tak ako v bežných veciach aj v sexe sa odrážajú vaše povahy aj temperament. Kým športovec vám dá možno zabrať, študent vás naučí niečo nové.

Niekedy sú vaše očakávania na míle vzdialené od reality. Niekedy vás čaká milé prekvapenie, inokedy sklamanie. Tak čo teda môžete od niektorých mužov v posteli čakať?

Dobrodruh

Stretli ste sa na nejakej dovolenke, alebo sa po dlhej ceste vrátil späť domov a dalo vás dokopy náhodné stretnutie? Nuž, pokojne choďte do toho. Dobrodruh toho nie len veľa videl, ale aj zažil. A okrem krás cudzích krajín zrejme svoju pozornosť upriamil aj na krásne ženy. Zrejme toho veľa skúsil a čo to môže ukázať aj vám. V tomto prípade však v žiadnom prípadne nezabudnite na ochranu! Aby sa dobrodružstvo neskončilo nejakou pohlavnou chorobou.

Športovec

Tak čo myslíte, akí sú športovci v posteli? Sú to muži ktorí sú jednoducho zvyknutí podávať výkony. A to aj v posteli. Pripravte sa teda na dlhú jazdu počas ktorej spálite mnoho kalórii. Snáď budete kondične dostatočne pripravená. A pokiaľ aj nie, zachrániť to môžete obdivnými pohľadmi a komentovaním jeho dokonale vyrysovaného tela.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 17:51