Vymeňte erotické hračky za ovocie.dreamstime
StoryEditor

Šľahačka, jahody aj čokoláda. Čo všetko môžete použiť pri sexuálnych hrách?

12.05.2023, 10:00
Vzťahy

Chcete si spestriť sexuálny život? Čo tak si vo vašej posteli naservírovať aj nejaké chutné jedlo vďaka ktorému sa zdvihne aj váš sexuálny apetít? Niektoré potraviny sú na milostné hry ako stvorené. A vám ani partnerovi nehrozí, že počas sexu vyhladnete.

Šľahačka, čokoláda aj jahody sú ako stvorené na chutnú predohru. A nebudete potrebovať ani taniere!

Servírovanie na tele

Prekvapte svojho partnera a naservírujte mu chutný dezert po večeri priamo na vašom tele. Uvidíte ako príjemne ho prekvapíte, nehovoriac o tom, ako mu bude chutiť. Okrem dezertu sa samozrejme hodia aj iné dobroty. Sushi, krekry či kúsky ovocia. To všetko mu z vášho tela bude dokonale chutiť.

Šľahačka aj čokoláda

Hoci k sexuálnym hrám s jedlom sú ideálne skôr suché potraviny, šľahačka a čokoláda sú v tomto prípade povolené. Čokoládu samozrejme roztopte a tekutú ju pomaly lejte na svoje telo. Váš partner by sa mal automaticky veľmi snažiť, aby nevyšla nazmar ani jedna kvapka. Ak ho chcete nasmerovať na konkrétne časti vášho tela, použite šľahačku. Jasne mu tým dáte najavo na ktoré partie nemá zabudnúť a vy si tak zaistíte, že nevynechá tie najcitlivejšie erotogénne zóny na vašom tele.

image

Doprajte si s partnerom pri sexe malé občerstvenie.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 21:20