Počas týchto dní sa môžete tešiť na aktivitu zo strany partnerky.dreamstime
StoryEditor

Sú dni kedy majú ženy na sex oveľa väčšiu chuť. Viete o ktoré dni ide?

07.05.2023, 10:00
Vzťahy

Viete kedy majú ženy najväčšiu chuť na sex a kedy by boli pre svojho partnera najradšej neviditeľné? Každá z vás je samozrejme iná a inak reaguje na okolité podnety. Pravdou je aj to, že kým v začiatkoch vzťahu máte chuť na sex takmer neustále, po niekoľkých rokoch spolužitia to už rozhodne nie je také ružové. No aj hormóny v tomto smere hrajú veľmi dôležitú úlohu.

Takže nie, nie je to len váš pocit, že niekedy túžite po sexe viac a inokedy naň nemáte absolútne žiadnu chuť a k nejakej aktivite sa musíte veľmi stimulovať.

Ovulácia

Skúste samé na sebe odpozorovať, či váš sexuálny apetít nesúvisí aj s tým, v ktorej fáze svojho cyklu sa práve nachádzate. Je známe, že ženy sa najlepšie cítia práve počas ovulácie. A príroda to zariadila naozaj dokonale. Pretože práve počas tohto obdobia ženské pokolenie doslova žiari. Dámy sa cítia oveľa lepšie, atraktívnejšie a dokonca stúpa aj ich chuť na sex. Nuž, opäť to môžete pripísať tomu, že aj v tomto smere úraduje práve príroda. Veď ovulácia je spojená s počatím a teda je na mieste, aby ste sa k tomu pričinili.

Menštruácia

Pre niektoré ženy, ale aj mužov je sex počas menštruácie nepredstaviteľný. Sú však aj páry ktoré si dokážu sex užiť aj počas týchto dní. Pohlavné orgány ženy sú počas tohto obdobia oveľa viac citlivé a práve to uvádza mnoho žien ako obrovskú výhodu mať sex práve počas týchto dní. Samozrejme za zvýšenej hygieny.

Keď je fit

Odhliadnuc od cyklu či rozbúrených hormónov je tu ešte ďalšia vec, ktorá vplýva na to, či má, alebo nemá žena chuť na sex. Ženy sa jednoducho potrebujú ku svojej spokojnosti cítiť fit a sexi. Mnoho z nich sa vie až vtedy v posteli poriadne odviazať a užiť si sex naplno. Dámy preto otvorene hovoria, že priamo úmerne s pribúdajúcimi kilami klesá ich sexuálny apetít a naopak. Dá sa teda povedať, že akonáhle na sebe vidia, že sú vo forme a cítia sa dobre, môžete sa tešiť z toho, že aj sexuálnym radovánkam budú oveľa viac naklonené.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. júl 2024 18:30