Sex v prírode prináša so sebou množstvo vzrušenia.dreamstime
StoryEditor

Sex v prírode má svoje čaro. Pozrite sa aké výhody to vášmu vzťahu prinesie

05.05.2023, 10:00
Vzťahy

Prežívate vo svojej posteli stereotyp a radi by ste svoj sexuálny život trošku spestrili? Nie je nič jednoduchšie. V nasledujúcich mesiacoch vám bude priať nie len váš sexuálny apetít, ktorý sa s príchodom jari opäť trošku naštartuje, ale aj možnosť užiť si milovanie mimo vašej spálne.

Ak vás vzrušuje predstava vášnivého sexu niekde v prírode, nikdy nebol ideálnejší čas na jej zrealizovanie.

Výhody sexu v prírode

Akékoľvek vybočenie z rutiny je pre páry prínosom. Spestrí to ich sexuálny život, prinesie nové skúsenosti a zážitky z ktorých môžu čerpať veľmi dlho. Navyše sex v exteriéri so sebou prináša aj úplne nový druh vzrušenia. Živočíšny sex je úplne iný level a aj jeho finále si tým pádom užijete oveľa intenzívnejšie.

Plánovaný piknik

Čo tak svojho partnera trošku prekvapiť a namiesto nedeľného obeda ho pozvať na piknik. Vyberte miesto o ktorom viete, že tam ľudia zablúdia len málokedy a začnite prípravy. Nech už zbalíte čokoľvek, dezert v podobe sexu o ktorom viete len vy, by mal byť tým správnym vyvrcholením. Vyhnite sa však vysokej tráve a pre bezpečnosť vás oboch nezabudnite na repelent.

Po stojačky v lese

Prechádzka lesom pôsobí blahodarne nie len na vaše fyzické, ale aj psychické zdravie. No čo tak tieto pocity ešte trošku umocniť? Najmä pre čerstvo zamilovaných nie je príležitosti na sex nikdy dosť. No trošku zmeny a adrenalínu nezaškodí ani stabilným vzťahom, ktoré sú verné skôr svojej posteľovej klasike. Aj les vám ponúka pomerne veľa možností. A to so sebou nemusíte mať ani deku. Jasne vášmu partnerovi naznačte,  že potrebujete jednu ďalšiu extra dávku uvoľnenia v podobe sexu. Opretá o strom a postojačky nemusíte vynaložiť ani žiadne ďalšie úsilie.

Pod holým nebom

Ak zatúžite po troške gýčovej romantiky, vyberte sa na nočnú prechádzku. Májové nočné teploty síce ešte stále nie sú ideálne, no berte to ako inšpiráciu na letné mesiace ktoré už klopú na dvere. Milovanie pod nočnou oblohou uspokojí všetky romantické duše. A zároveň splní predstavy aj tým, ktorých vzrušuje sex kde hrozí riziko odhalenia.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 22:52