Spoločne dosiahnete orgazmus najlepšie v klasickej polohe.dreamstime
StoryEditor

Spoločný orgazmus. Mýtus či fakt? Takto sa k nemu dopracujete

11.04.2023, 10:25
Vzťahy

Spoločné vyvrcholenie môže byť jedným z najintenzívnejších zážitkov, aké pár môže prežiť. Ako doviesť vaše úsilie do cieľa kedy si vzájomne užijete moment orgazmu v jednej chvíli? Terapeuti tvrdia, že nie je azda nič čo by medzi partnermi v sexuálnom živote prehĺbilo puto ešte viac.

Tento typ orgazmu je niečo ako „vyšší level“ sexuálneho života. Dosiahnuť ho nebýva jednoduché, ale ani zložité. Ak ste ho ešte nezažili, je najvyšší čas s tým niečo urobiť. Spoločná rozkoš vás posunie za hranice bežného sexuálneho života.

Keď ste vo vzťahu, nie je nič intenzívnejšie ako super prepojený sex. A s týmto cieľom na mysli je konečným úsilím duálny orgazmus. Vyvrcholenie v priebehu niekoľkých sekúnd od seba je jedným z najpríjemnejších sexuálnych stretnutí, aké môžete zažiť. Každý pocit je zosilnený, pretože ho zažívate v tandeme. 

Ak chcete dosiahnuť orgazmus pre dvoch, musíte sa naučiť vyvrcholiť pri pohlavnom styku. Čo je pre niektoré ženy náročné. Ale ak je partner trpezlivý a naučí sa počúvať vaše telo máte cestu k spoločnému vyvrcholeniu vydláždenú.

Stimulujte sa navzájom

Veľmi dôležitý bod je pri spoločnom orgazme myslieť hlavne na potešenie partnera. Ak ste spolu už nejakú milostnú noc prežili, poznáte, ako navzájom reagujete na erotické dráždenie. Tu je dôležité, aby ste sa snažili spoločne ladiť úroveň vzrušenia a udržať ho približne v rovnakej hladine. Myslite iba na to, že chcete, aby tomu druhému bolo rovnako dobre ako vám. To stačí. Nič viac netreba. Možno sa to nepodarí hneď, ale je to cesta k tomu, aby ste si užili skvelé vyvrcholenia. A mnohé budú aj spoločné.

Pripravte partnerku

Asi netreba obzvlášť pripomínať známe klišé, že ženy potrebujú viac času na dosiahnutie orgazmu. Uvedomte si rozdiel, že kým mužovi stačia asi tri minúty, aby dosiahol vrchol, žena potrebuje 12 - 14 minút. Dôležitú úlohu zohráva predohra a jej kvalita. Ak by ste totiž partnerku stimulovali nesprávnym spôsobom, nebude pripravená ani za hodinu. Naučte sa spoznávať miesta, “kde to má rada”.

Je viac ako jednoznačné, že sa s partnerom musíte intímne dobre poznať a navzájom vedieť čo vám robí dobre. Hlavne egoizmus musí ísť bokom.

Osvojte si rôzne techniky, ako oddialiť ejakuláciu

Môžete sa inšpirovať technikami tantrického sexu. Partneri si vyhradia jeden pre druhého dostatok času. Vzájomne sa dotýkajú, objímajú, čo vyvolá potrebné emócie a pocity. Geniálna predohra pre ženy. Postupne sa privádzajú tesne na hranicu vyvrcholenia, a to niekoľkokrát za sebou. Stimulujú sa rukami, ústami, penetráciu odďaľujú. “Odložené” vyvrcholenie sa potom jednoduchšie zosúladí. Podobný princíp využíva aj technika stop - štart, kedy sa stimulácia muža preruší, aby nedošlo ku ejakulácií a pokračuje sa, keď “hrozba” ejakulácie odznie.

Ak túžite po spoločnom orgazme, neklamte samú seba a ani partnera predstieraním. Je to zbytočné. Nejde o to, či na to príde alebo nie, ale keď sa budete snažiť zahrať rozkoš, nikdy sa neuvoľníte natoľko, aby ste nič hrať nemuseli.

Ako je to s polohami?

Pri snahe o spoločný orgazmus by ste mali zabudnúť na experimenty v posteli. Krkolomné polohy vás k nemu neprivedú. Najistejšia je klasika, ktorú dobre poznáte. Polohy, pri ktorých vidíte partnerovi do očí, čím sa splynutie stane osobnejším a intímnejším. Spoločný orgazmus je ako sexuálna méta, na ktorú by chcela dosiahnuť každá milujúca sa dvojica.

 

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 03:54