Niektoré ženské sexuálne fantázie vás prekvapia.dreamstime
StoryEditor

Sex na verejnosti aj s neznámym mužom. Toto je päť najčastejších ženských sexuálnych fantázií

21.03.2023, 10:00
Vzťahy

Vo svojich predstavách z času na čas určite zablúdite kamkoľvek. Sexuálne fantázie tiež spadajú do predstáv, ktoré sú od reality niekedy na míle vzdialené. Snívajú rovnako ženy ako aj muži. Ale každý o niečom inom.

Aj keď sa predstavy u oboch pohlaví líšia, jedno je isté: prenesú sa v myšlienkach najmä tam, kde sa v realite dostať len tak nevedia. A o čom teda ženy snívajú najčastejšie?

Romantika, alebo tvrdý sex?

Hoci by ste vo vzťahoch mali komunikovať otvorene a to aj o vašich sexuálnych predstavách, nie vždy je to úplne jednoduché. A možno je pravda taká, že si síce rady uletíte vo svojich predstavách k sexu v trojke či k sexu, ktorý trošku zaváňa sado-maso praktikami, no v realite by zrejme málo ktorá pristúpila na niečo podobné.

Sex s vašim idolom

Jednou z najčastejších predstáv ku ktorým sa ženy priznali je tá, kde majú sex so svojim idolom. Či už je to známy herec, spevák, alebo iný sex symbol, vedia si s nim predstaviť nie len romantickú večeru, ale aj veľkolepé finále niekde na hotelovej izbe. Mnohé z nich dokonca svoje predstavy posunuli ešte o level ďalej a snívajú nie len o sexe, ale aj o tom, ako práve ony popletú známemu sukničkárovi hlavu natoľko, že viac nebude túžiť po žiadnej inej žene.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 16:15