Čo tak si tentokrát užiť sex v sprche či vani?dreamstime
StoryEditor

Chcete sex na netradičnom mieste? Ukážte vašej polovičke ako sa slušné dievčatá zabávajú

02.03.2023, 15:00
Vzťahy

Sex mimo spálne priťahujev sem tam každého. Ten pocit z nepoznaného a vzrušenie ktoré so sebou prináša je niečo, čo jednoducho chcete skúsiť. Preto je aj sex na verejnosti pre mnoho párov veľkým lákadlom. No nie každý nájde odvahu na to, aby si milovanie spoločne užili mimo štyroch stien svojho príbytku.

Čo tak sa teda zo spálne presunúť do iných častí vášho bytu. Sprcha je ideálnym miestom na milostné radovánky a vy si to spoločne užijete viac ako kdekoľvek inde.

Začnite predohrou

Milovanie v sprche či vani by malo byť pokračovaním predohry, ktorú vám toto miesto ponúka. Napustite si s partnerom vaňu a užívajte si horúcu vodu, intimitu pri sviečkach a vzájomné dotyky. Poumývajte sa navzájom a nezabudnite dôkladne poumývať aj jeho či jej intímne partie. A sem tam sa s nimi jemne pohrajte. V prípade, že si chcete dopriať sex už vo vani plnej vody, penu do kúpeľa tentokrát pre istotu vynechajte.

Netreba ani hračky

Ženy by vám vedeli rozprávať ódy na sprchovú hlavicu a prúd vody, ktorý z nej ide. Dokáže perfektne stimulovať klitoris a je skvelou pomôckou pri masturbácii. Čo tak sa chvíľu sama so sebou pohrať a ukázať aj vašej polovičke ako sa slušné dievčatá zabávajú? A možno sa pridá a naučí sa aj on pár trikov ako vás doviesť k dokonalému orgazmu.

Hlavne bezpečne

Ak sa rozhodnete dať si sex po stojačky, ubezpečte sa, že stojíte nohami pevne na zemi, teda v sprchovacom kúte či vani. Určite by ste nechceli skončiť s rozbitou hlavou či kolenami. Poloha od zadu vám v tomto prípade poskytne zrejme najlepšiu stabilitu a v neposlednom rade pôžitok vám aj vášmu partnerovi.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. júl 2024 19:28