Mužov na ženách priťahujú často ich vlastnosti viac, než ich vzhľad.dreamstime
StoryEditor

Nie len sexi zadok a krásna tvár je to, čo sa mužom na vás páči. Niektoré vlastnosti majú pred výzorom navrch

28.02.2023, 10:00
Vzťahy

Fyzická krása nie je všetko. Ale čo si budeme hovoriť, nie je ani zanedbateľná. Opačné pohlavie si vás pri prvom stretnutí (a aj pri tých ďalších) najskôr poriadne preskúma. A to predovšetkým váš zovňajšok. Na základe toho usúdi či sa mu páčite, alebo nie. Sú tu však isté vlastnosti, ktoré ľuďom imponujú natoľko, že dokážu prehliadnuť väčšie aj menšie nedostatky či chybičky krásy.

Na atraktivite vám pridá hneď niekoľko vlastností ktorými ak disponujete, tak to máte u silnejšieho pohlavia vopred vyhraté.

Buďte usmiata

Nie je nutné robiť žiaden výskum o tom, či sa úsmev, alebo smiech ľuďom na tých ostatných páči, alebo nie. Odpoveď je jednoznačná. Páči a veľmi. Ak má človek s ktorým sa ocitnete zmysel pre humor, je to veľké plus. Nálada sa dokáže v okamihu zmeniť a vy sa cítite príjemne a bezstarostne. Navyše smiech a úsmev vám dodá tú správnu povestnú iskru, ktorá bude pre vaše okolie neprehliadnuteľná.

Buďte citlivá

Cítiť sa vo vzťahu bezpečne je jedna z ďalších dôležitých vecí. Empatiu a pochopenie by vo vzťahu nemali chýbať. Rovnako tak váš partner vníma pozitívne aj to, ak ste empatická aj voči okoliu. Či už voči deťom,  alebo slabším jedincom, prípadne ľuďom, ktorí sa ocitli v ťažkej životnej situácii.

Buďte autentická

Ak sa hráte na niekoho, kým nie ste, skôr či neskôr vás to buď prestane baviť, alebo túto vašu hru partner odhalí. Buďte prirodzená, autentická a sama sebou. Ak práve to aká ste vášho partnera očarí, bude mať aj váš vzťah perspektívu.

Buďte úprimná

Niekedy sa pravda počúva ťažko. Niekedy sa ešte ťažšie hľadajú tie správne slová. Nech je to akokoľvek, vždy by ste sa mali snažiť o to, aby ste boli úprimná a to nie len sama k sebe, ale aj k partnerovi. Hovorte otvorene o veciach, ktoré vás trápia. No rovnako úprimne hovorte aj o vašich túžbach, snoch a plánoch.

Buďte sebavedomá

Hoci sa stále stretávate s názorom, že muži nemajú radi emancipované a sebavedomé ženy, tak vedzte, že sú aj muži, ktorí práve sebavedomé ženy považujú za obzvlášť atraktívne. A nie je ich vôbec málo. A presne po takom partnerovi predsa túžite aj vy. Po človeku, ktorý vás podporí a vaše sebavedomie nepodkope.

Buďte smelá

Odvážnym šťastie praje. A platí to aj v tomto prípade. Smelé ženy dokážu mužov očariť. Ženy, ktoré sa neboja riskovať a za svoje rozhodnutia nesú celú zodpovednosť. Ženy, ktoré nesedia v kúte, ale idú za svojimi plánmi, hoci sú možno trošku odvážne.

Buďte aktívna

Aktívne ženy sa mužom páčia. Možno preto že vedia, že s nimi zažijú množstvo zábavy a možno preto, že tak trošku tušia, že s nimi zažijú nie jedno dobrodružstvo. Ak má žena dostatok svojich záujmov, je to tiež signál, že nebudú partnera držať doma a nárokovať si na všetok jeho voľný čas.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 13:06