Ste dominantný, submisívny či tantrický typ?
StoryEditor

11 jedinečných typov sexuálnej osobnosti. Zistite, ktorý ste a čo hľadáte

27.02.2023, 13:53
Vzťahy

Vo chvíli, keď ste si už mysleli, že ste absolvovali každý osobnostný kvíz, ktorý človek pozná a stále nemáte odpovede na niektoré otázky sexuálny terapeuti vytvoril úplne nový model. Má pomôcť zistiť o sebe viac, spoznať tak svoju sexualitu. Prostredníctvom dôsledného výskumu a práce s tisíckami klientov počas viac ako 15 rokov sexuálnej terapie odborníci určili 11 jedinečných typov sexuálnej osobnosti a vyvinula systém, ktorý pomáha ľuďom pochopiť, do ktorého z nich spadajú.

10. Spiritualista

Užívate si sex, ktorý vás spája s vyšším cieľom. Myslíte si, že sex by mal byť transcendentný zážitok. Sex je väčší ako to, čo sa deje v tele. Môžete byť nábožensky založený, alebo sa vám môžu páčiť východné filozofie ako tantra.

11. Vyhľadávač vzrušenia

Sex, ktorý je pre vás zakázaný alebo tabu, je pre vás vzrušením. Vo svojom sexuálnom živote si môžete užiť prvok mocenskej hry, napríklad umožniť partnerovi, aby nad vami dominoval, alebo ovládať svojho partnera. Zatiaľ čo ten, kto hľadá vzrušenie, má rád skúmanie len kvôli prieskumu, vy túžite po pocite tabu.

 

Keď si vyberiete svoje tri najpreferovanejšie, zvážte, či nepožiadate svojho partnera, aby vybral ten svoj a porovnali si záľuby. Môže vám to pomôcť lepšie sa navzájom pochopiť a ako dosiahnuť, aby bol váš vzájomný sexuálny život uspokojivejší pre vás oboch.

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. máj 2024 11:55