Tantrický sex vás dovedie na vrchol rozkoše.dreamstime
StoryEditor

Tantrický sex: okorení váš sexuálny život a zažijete vďaka nemu iný rozmer rozkoše

30.01.2023, 10:00
Vzťahy

Aj napriek tomu, že sexuálne témy už dávno nie sú žiadnym tabu, predsa len sa nehovorí o všetkom práve najľahšie. Najmä, ak váš sexuálny život už dávno nie je tým, či býval. Ak sa z vašej spálne vytratila iskra, vášeň a vôbec, chuť na sex, je na čase tam toto všetko opäť vrátiť. A tam, kde už zlyhali všetky praktiky vrátane erotických hračiek, prichádza na pomoc tantra.

Sex je vo vzťahu rovnako dôležitý ako porozumenie, rešpekt či tolerancia. Intímne chvíle partnerov zbližujú a v neposlednom rade vám sex pomôže zbaviť sa nahromadeného stresu a uvoľniť sa. Preto ho neberte na ľahkú váhu a snažte sa mať ho čo najčastejšie.

Duchovno

Tantra nie je vo svete žiadnou novinkou. Akurát na jej praktizovanie potrebujete nie len viac času, ale tiež trpezlivosti a samozrejme nejaké tie vedomosti, aby ste všetko robili správne. Keď sa však naladíte na tú správnu vlnu a pochopíte, že v tomto prípade ide najmä o prepojenie duchovnej s fyzickou schránkou, budete na dobrej ceste dostať sa na vrchol doposiaľ nevídanej rozkoše. Laicky povedané, obaja z partnerov by sa mali najskôr dostať na rovnakú vlnovú dĺžku a to najmä za pomoci správnych dýchacích techník.

Atmosféra

Asi sami uznáte, že správne vás naladiť vie aj dokonalá atmosféra, ktorú si pred sexom vytvoríte. Teda, ak sa práve nebavíme o rýchlovke pre ktorú sa z času na čas rozhodnete. Pri praktizovaní tantrického sexu hrá však atmosféra jednu z hlavných úloh. Sexuálny apetít môžete podporiť aj jedlami, ktoré sú overenými afrodiziakami. Ak si počas predohry doprajte pár súst čokolády, voňavé jahody či čili, budete viac než len spokojní. Choďte s partnerom do spálne, kde si spoločne vytvoríte intímne prostredie vďaka tlmenému svetlu, sviečkam, prípadne vôni, ktorá zahrá na tie správne zmysly. Určite sa do tantry nepúšťajte, ak nemáte dostatok času. Tantra je totiž aj o tom, že sa nikam neponáhľate, všetko je tak trošku pomalé a cielene zdĺhavé. Pointou je užívať si každú minútu, vzájomné bozky aj dotyky. Tie by ste mali precítiť až do hĺbky svojho tela.

image

Intímna atmosféra je základ.

dreamstime

Intenzívny zážitok

Tantra pomôže zlepšiť sexuálny zážitok obom partnerom. Mužom, ktorí bežne trpia predčasnou ejakuláciou pomôže vydržať pri milovaní o niečo dlhšie. Ženám naopak pomôže uvoľniť sa a vďaka dostatočne dlhej predohre budú pripravené dosiahnuť dokonca aj niekoľko násobný orgazmus. Je totiž známe, že u žien práve predohra zohráva dôležitú úlohu.

Ako na to?

Ak máte vďaka atmosfére a intímnym dotykom pocit, že už to viac nevydržíte a musíte ísť s partnerom „na to“, zastavte sa ešte na chvíľu. Toto predlžovanie vám možno príde miestami neznesiteľné, no verte či nie, koniec bude taký fantastický, že si to nabudúce s radosťou zopakujete. Sadnite si nahí čelom k sebe a opäť sa vráťte k dýchaniu. Tentokrát sa snažte práve vďaka dychu dokonale zladiť. Pozerajte sa partnerovi hlboko do očí a akonáhle vydýchne ústami dych, vy sa ho snažte zachytiť do svojich úst a vdýchnuť. To isté by maj partner urobiť aj s vašim dychom. Sexuálna energia bude vami doslova lomcovať. Oddajte sa jej a už si len bez zábran a ďalších zdržiavaní užite nespútaný sex.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 12:27