Krásne Dominy dajú ”do laty” aj tých najmocnejších mužov.dreamstime
StoryEditor

Poďme sa pozrieť na sexuálne skratky za ktorými sa skrýva množstvo nepoznaného, ale aj rozkoše

25.01.2023, 15:00
Vzťahy

Niektoré sexuálne pojmy sú pre vás stále veľkou neznámou? Nemusí to hneď znamenať, že váš sexuálny život je práve nudný. Len ste možno s partnerom nemali potrebu skúšať v posteli nové veci. Ak však táto túžba raz príde, budete presne vedieť, čo všetko môžete vyskúšať. Vyhnete sa tiež tápaniu, čo ktorá praktika znamená, prípadne na čo sa používajú tie zvláštne vyzerajúce erotické pomôcky.

Mať prehľad o tom, čo je vo svete sexu možné nikdy nie je na škodu. A čo tak sama prejaviť proaktivitu  a prekvapiť vášho partnera napríklad tým, že do vašej spálne prinesiete SM, alebo rovno BDSM.

Vanilkový sex

Ak patríte v posteli ku klasikom, s najväčšou pravdepodobnosťou by sa váš sex dal nazvať vanilkovým sexom. Že ste sa s takýmto pojmom ešte nestretli? No predsa existuje. Ide o sex, kde je prítomná romantika a možno občas nejaké tľapnutie po zadku, no to je  asi tak všetko. Mnohým párom maximálne vyhovuje a nemajú ani najmenšiu potrebu ho niečím okoreniť. To však ešte neskúsili SM či BDSM praktiky. A viete ako to chodí, s jedlom rastie chuť. A pri sexe to platí niekoľko násobne.

SM

Čo sa teda ukrýva pod skratkou SM? Sadism and Massochism – v skratke, sado maso. V tejto praktike sa spája rozkoš a potešenie z bolesti, ktorú spôsobujete vášmu partnerovi a rovnako tak vás vzrušujú momenty, kedy je ubližované vám. Tu sa vašim predstavám nekladú žiadne obmedzenia a naozaj si s partnerom v posteli, alebo aj mimo nej, môžete prejsť od ponižovania až po fyzické tresty. Aj tu však platia jasné pravidlá. A záleží len na vás a vašom sexuálnom partnerovi, čo všetko si k sebe dovolíte. Aj bolesť vníma každý inak, preto je potrebné komunikovať to vopred. SM si rozhodne nepredstavujte len ako poriadny výprask počas sexu. Ak ste naklonení vyskúšať túto praktiku, potom si s partnerom môžete zadefinovať nejaké role, ktoré počas sexu budete hrať. Ide tu v prvom rade o to, aby ste mali možnosť otvoriť sa a na vlastnej koži zažiť nové, nepoznané pocity. Mnoho ľudí vzrušuje predstava násilného sexu. Takto si ho môžete vyskúšať v pohodlí a bezpečí domova a s vedomím, že vám nič zlé nehrozí. Akurát necháte vášho partnera, nech pri tom použije aj trošku neškodného násilia.

image

Prineste do vašej spálne trošku tajomna.

dreamstime

BDSM

Sex pre pokročilých? Ak sa vám zapáči napríklad predošlá praktika a budete chcieť viac, nech sa páči, v ponuke je ďalšia chuťovka, ktorá opäť raz pre určité skupiny ľudí nie je ničím neznámym. BDSM má v sebe hneď niekoľko skratiek. BD je skratka pre Bondage and Discipline, čiže zväzovanie a poslušnosť a zároveň sa v tejto kombinácii ukrýva aj skratka DS – Dominantion and Submission, čiže dominancia a submisivita. Ak si myslíte, že to, čo vidíte vo filmoch s touto tematikou je vymyslené, tak vás môžeme ubezpečiť, že nie je. Vplyvní muži, ktorí celé dni rozdávajú rozkazy vyhľadávajú spoločnosť krásnych dominantných žien, Domín, ktoré im to na konci dňa spočítajú. Zrazu sa z tých silných mužov stanu malí chlapci, ktorí musia na slovo počúvať, sú zviazaní, ponižovaní a za svoje správanie dostanú aj poriadne na zadok. A toto je to, čo ich vzrušuje. Mimochodom, vedeli ste, že centrum slasti a bolesti sa v mozgu nachádzajú tesne vedľa seba? Práve to by mohlo vysvetľovať, prečo sa rozkoš v týchto prípadoch znásobuje.

image

Prineste do vašej spálne trošku tajomna.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 20:48