Nepodceňujte výber dátumu svadby.
StoryEditor

Čo prezrádza dátum vašej svadby? Je veľmi dôležité zvoliť aj vhodný dátum

20.01.2023, 14:00
Vzťahy

Ľúbite sa, uvažujete o svadbe a snažíte sa naplánovať spečatenie vašej lásky? Vedeli ste, že v rámci numerológie a astrológie je veľmi dôležité zvoliť aj vhodný dátum vašej svadby?

Mnohí sa domnievajú, že stačí zvoliť,,magický dátum“, kde sa opakujú číslovky ako sú napríklad 1. 11. alebo 2. 2. či 3. 3. alebo iné. Ale vedeli ste, že aj súčet čísiel dňa, kedy máte svadbu, ukazuje jej vplyv a ako zhruba sa bude tento slávnostný deň odohrávať? Budeme radi, ak vám tieto numerologické výpočty pomôžu v rozhodovaní sa pri výbere dátumu svojej svadby. A ak ste už po svadbe, vypočítajte si svoje číslo a presvedčte sa, či to platilo aj u vás. Pokojne nám o tom aj napíšte, budeme sa tešiť na vaše správy.

Veľké zmeny

Vychádza vám v dátume svadby jednotka? Gratulujem! Čaká vás radikálna zmena. Svadobný deň vo vás prebudí väčšie sebavedomie a vodcovské schopnosti. Toto číslo je vhodné pre tie nevesty, ktoré rady svadbu plánujú. Úplnou katastrofou je pre tie, ktoré nechcú byť iniciatívne a ktoré chcú, aby sa o ich svadbu postaral niekto iný, pretože práve jednotky v sebe obsahujú výzvu. Svadba v znamení čísla jedna bude precízna, inovatívna a viac zameraná na individuálne potreby každého hosťa. Veľká túžba po perfekcionizme môže spôsobiť, že vás osud preskúša v podobe nečakaných náhod. Preto nezabúdajte, že je tento deň o vás ako páre a ide o to, aby ste si to užili. Jednotkové svadby sú často tie, kde je ženích veľmi v úzadí, čo poskytuje priestor pre nevestu, aby ešte viac vynikla.

Sensitívna svadba 

Ak má vaša svadba v sebe číslo dva, tak automaticky bude viac zameraná na hostí alebo na pár ako celok, než na samotnú nevestu. Nehovorím, že nevesta nebude obdivovaná, alebo že bude menej krásna, no celkovo si ľudia zo svadby s číslom dva odnesú celkový dojem pohostinnosti a dobrej zábavy. Svadby s číslom dva sú tie, kedy dvojica chce vyhovieť rodine a prihliada na blízkych. Tieto svadby majú svoje čaro, pretože sú vytvorené s väčším citom a intuíciou, než tie, ktoré majú iné čísla. Taktiež v tejto svadbe bude prítomnejšia väčšia diplomacia a takt, takáto svadba nebýva vulgárna, hostia sa bavia ale nerobia škandál. Berie sa tu ohľad na potreby každého, čo občas môže byť príliš vysilujúce.

Garantuje zábavu

Svadby s číslom tri sú veselé, veľkorysé a plné optimizmu. Na hostí čaká veľká výslužka, dodržujú sa tu tradície a zábava. Svadby s týmto číslom sú vhodné najmä pre extrovertoV, pretože trojky znázorňujú ruch, pohyb a iniciatívu. Často dvojica zastúpi aj starejšieho tým, ako dokáže ostatných ohúriť či motivovať k činom. Ak by sa táto svadba mala zhrnúť jedným slovom, je to nezabudnuteľná zábava. Hostia sú zapájaní do činností, myslí sa na nich. Nevesty, ktoré majú svadbu s trojkou, sa trochu obávajú, ako veci zvládnu, aby sa nik nenudil, no trojka vraví, že ak sa budú baviť ony, budú sa baviť aj ostatní.

Elegantná nevesta

Nemáte radi bujaré zábavy, prílišnú pozornosť a veľa ľudí? Tak práve pre vás je vhodná svadba s číslom štyri. Takáto svadba je introvertná, ale v čo najlepšom zmysle slova. Štvorky sú totiž praktické a neštítia sa práce, takže je možné, že nevesta si s radosťou sama pripraví dekorácie či nejaké pohostenie. Svadby s číslom 4 sú často v prírode a vhodné je pre ne prostredie typu garden party s pár priateľmi. Tým, že táto svadba sa nesie v znamení tohto čísla, bude naplánovaná do detailov a nič nevestu neprekvapí. Štvorka symbolizuje aj spoľahlivosť, teda aj v rámci partnerstva si do vienka partneri nesú energiu svornosti. Tá sa môže prejaviť aj na obrade či hostine, kedy si pár prerozdelí úlohy a vzájomne sa dopĺňa.

Pre nomádov a slobodomyšlienkárov

Neznášate plánovanie? Milujete spontánnosť a zmeny? Tak svadba s číslom päť je práve pre vás! Číslo päť je číslom slobody a aj svadba v tomto duchu by sa k nej mala približovať. Nekonvenčnosť typu tenisky namiesto lodičiek, krátke šaty, nekonvenčné oblečenie, svadba v zahraničí či len s pár svedkami, nečakané zmeny programu, tak to je päťka. Čo je pri tejto svadbe dôležité, je jedlo. Päťka znamená pôžitkárstvo. Preto aj hlavným mottom tejto svadby je,,stretnúť sa a dobre najesť“. Problémom, s ktorým sa toto číslo spája, je často impulzívnosť, preto je dôležité trošku si zachovávať odstup. Svadby s číslom päť sa totiž často spájajú aj s tým, že búrlivé emócie zapríčinia hádku snúbencov tesne pred obradom.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 08:27