Nepodceňujte výber dátumu svadby.
StoryEditor

Čo prezrádza dátum vašej svadby? Je veľmi dôležité zvoliť aj vhodný dátum

20.01.2023, 14:00
Vzťahy

Ľúbite sa, uvažujete o svadbe a snažíte sa naplánovať spečatenie vašej lásky? Vedeli ste, že v rámci numerológie a astrológie je veľmi dôležité zvoliť aj vhodný dátum vašej svadby?

Znamená dokonalosť 

Ak ste už boli na svadbe s číslom šesť, tak viete, že tieto svadby sú dokonalé. Áno, viem, dokonalá svadba neexistuje, v tom sa zhodneme, že vždy sa vyskytne nejaký problém. No svadba s číslom šesť vie svojou atmoškou zamaskovať všetky nedokonalosti. Z dvojice cítite neskutočnú lásku, lásku v rodine a aj súdržnosť. Preto tieto svadby pôsobia tak idylicky. Niekedy je nevýhodou neistota, ktorou sa svadba s číslom šesť začína. Nevesta často kladie veľké požiadavky na svojich blízkych, ktoré niekedy (aj vplyvom okolností) nemusia vedieť splniť. Napríklad prskavky či nejakú špeciálnu požiadavku. V tom prípade by sa nevesta nemala báť zmeniť svoje zmýšľanie. Svadba s číslom šesť bude dokonalá, keď si uvedomí, koľko ľudí ju podporuje, ľúbi a v čom všetkom pri nej stojí aj partner. A zo stresu sa stane razom radosť.

Magická svadba

Súčasný trend sú aj boho svadby, svadby kde sú súčasťou minerály a iné magické prvky. Ak tieto veci milujete, tak sedmička podporí mystickosť celej svadby. Na týchto svadbách často prší či rýchlo sa mení počasie. Je totiž aj ovplyvňované strachom nevesty. Čím viac si dôveruje, tým krajšie poveternostné vplyvy môže očakávať. Znie to až neuveriteľne, ale často sa stretávam s tým, ako sa rýchlo počasie zmenilo na svadbách k lepšiemu, keď nevesta odhodila strach, že by svadba v daždi nebola dobrá. Svadba v znamení sedmičky býva pokojná, zameraná na dvojicu, jej spomienky, pekné prírodné dekorácie, pierka a detaily, ktoré berú dych hosťom. Často sú tieto svadby inovatívne a nezvyčajné, takže potom inšpirujú iných ich kopírovať.

Svadba navždy

Taktiež spravodlivosť, vyrovnanosť a rast v láske. Svadby s číslom osem nie sú iracionálne. Často sú to dlhodobé partnerstvá alebo svadby ľudí, ktorých osud nešetril, a preto pri výbere partnera boli už opatrní. Keď sa berú, chcú sa brať už naozaj navždy. Tento prístup je správny, ak sa racionalita spojí s citom. Svadby s číslom osem sú väčšinou kratšie, pretože dvojica rada spečaťuje lásku obradom, ale nepotrebuje k tomu príliš veľa pozornosti. Preto sú pre toto číslo vhodnejšie svadby na matrike alebo kratšie svadby v kostole/na inom mieste, ktoré dvojica zváži. Takáto svadba má presný harmonogram, ktorého by ste sa ako hosť mali držať. Dvojice nemajú radi nečakané prekvapenia, a sú praktické. Dary pre mladomanželov by preto mali byť vyžiadané a zväčša sa potešia finančnej odmene viac, než k nejakej materiálnej drahšej veci.

Spúšťa transformáciu 

Deviatky sú vhodné pre nábožensky orientovaných ľudí, alebo tých, ktorí túžia transformovať vzťah na rodinný život rýchlejšie. Raritou pri tomto čísle nie sú tehotné nevesty, pretože práve číslo deväť znázorňuje rýchly presun z jednej etapy do druhej. Svadby s číslom deväť sú zamerané na hodnoty, časté je tu dodržiavanie tradícií, ako je napríklad čepčenie, rozbíjanie taniera, vyberací tanec... Mladé dvojice sú často riadené svojimi rodičmi a ich predstavami, no výhodou týchto svadieb je, že práve tá flexibilita nakoniec spraví z tej svadby krásny deň pre novomanželov. Pozor by si však mali dať nevesty, ktorých svokra alebo mama nepritakávajú na nevestine želania. Treba sa ozvať, lebo rezignácia vás potom bude sprevádzať celým životom s touto osobu. Dôležitá je vždy láska osôb, ktoré sa berú.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. máj 2024 02:37