Dajte šancu misionárskej polohe.dreamstime
StoryEditor

Misionárska poloha už nemusí byť nuda. Vďaka týmto trikom vás spoľahlivo dovedie na vrchol

03.01.2023, 15:00
Vzťahy

Ste skôr typ, ktorý potrebuje v posteli neustále skúšať niečo nové, alebo nedáte dopustiť na klasiku? Ak popustíte uzdu fantázii a zahodíte zábrany, môžete sa tešiť na úplne nové sexuálne zážitky. No ani stálica v podobe misionárskej polohy nie je na zahodenie. Najmä, ak ju trošku ozvláštnite istými trikmi, naberie úplne iné rozmery a vás dovedie priamo k happy endu!

Nuda už teda pri misionárovi rozhodne hroziť nebude. A vy nemusíte podať žiadny heroický výkon. Naopak, výhovorky na nedostatok energie pôjdu bokom.

Klasika

Misionársku polohu netreba nijako zvlášť predstavovať. Väčšina ľudí ju však považuje za nudnú. Spravidla ňou milenci začínajú milostný akt, no sex sa im neráta, ak počas neho nevystriedajú niekoľko ďalších polôh. Na čo sa však ponáhľať a nevyskúšať v tejto polohe zotrvať no s menšími obmenami?

Misionár inak

Misionárska poloha vám prinesie rozkoš aj v prípade, že zostanete ležať, no otočíte sa jemne nabok. Ak chcete zažiť poriadnu dávku vzrušenia, podložte si zadok vankúšom, alebo sa vytlačte smerom hore na rukách. Váš partner do vás bude vnikať oveľa intenzívnejšie a aj bod G bude pre neho ľahšie dostupný. A to, že mu to takto pekne uľahčíte, sa naopak oplatí práve vám.

Dvojitá stimulácia

Zaručene najsilnejší zážitok však nastane, ak svojmu partnerovi vyložíte v tejto polohe nohy na plecia, alebo si ich pritlačíte smerom k prsiam. Cesta k vášmu orgazmu a možno aj niekoľkým, pre neho nebude nikdy tak jednoduchá. A keďže budete v tesnom objatí, stimulovaný bude nielen bod G, ale aj váš klitoris. Túto polohu si teda užite čo najdlhšie. Problém môže nastať len v prípade, že je váš partner nadpriemerne obdarený. Vtedy môže byť táto jazda trošku bolestivá. Nebojte sa ho teda usmerniť čo je pre vás ešte v poriadku a z čoho už naopak až taký pôžitok nemáte. Nezabudnite na lubrikačný gél, ten sa postará o hladký priebeh.

image

Vďaka menším obmenám vás aj táto poloha bude neuveriteľne baviť.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
10. apríl 2024 11:22