Tantrický sex je pre skutočne vyzreté páry.
StoryEditor

Poznáte Tantra Chair? Sedačka je prispôsobená anatómii tela a zaručuje orgazmický sex!

02.12.2022, 10:30
Vzťahy

Kvalitné sexuálne zážitky vám zaručí špeciálna pohovka, ktorá bola navrhnutá pre vášnivé milenecké páry. Elegantný kus nábytku má anatomický tvar, ktorý vašu pánvu jemne nastaví do ideálnej polohy. Majitelia sa môžu tešiť na úžasné zážitky plné zmyselnej rozkoše.

Tantra Chair je moderná pohovka vhodná predovšetkým pre náročné sexuálne pozície Kámasútry. Lehátko má patentovaný dizajn a je vôbec prvým podobným kusom nábytku na svete. Predpovedá revolúciu v milovaní a predáva sa na internete za rôzne sumy. Ak chcete kvalitný a elegantný kus, potiahnutý kvalitnou kožou zaplatíte približne päťsto eur. Lacnejší variant je Esse Chair. Stojí od dvesto do tristo eur, ale je menej pohodlná a tiež sa horšie čistí. Na zahraničných weboch sa dajú nájsť aj nafukovacie, ale tie určite neprinesú, tak kvalitný zážitok, ako pravá Tantra Chair. V tomto prípade sa šetriť neoplatí. 

Dizajnový doplnok

Pokiaľ teda chcete skúsiť nové a vzrušujúce sexuálne pozície, je Tantra Chair pre vás to pravé. Krkolomné polohy zvládnete s gráciou a patričným komfortom. Výhodou Tantra Chair je jej širšie využitie. Cez deň slúži ako elegantná leňoška a vhodné miesto na čítanie a odpočinok. V noci stačí iba z lehátka vybrať čierny stredový vankúš a lôžko sa razom premení na nástroj pre horúce milovanie.

Ako vyzerá Tantra Chair a čo na nej môžete robiť nájdete v GALÉRII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 15:46