Kto je tým najlepším milencom?dreamstime
StoryEditor

Kde pracujú tí najlepší milenci? V týchto profesiách by ste ich hľadali márne

02.12.2022, 15:00
Vzťahy

Ste single, no zatúžili ste konečne po vážnom vzťahu? Váš partner musí mať isté kvality, aby vás ohúril. Jednou z nich je určite aj to, aby bol skvelým milencom. Veď ktorá žena by netúžila mať v posteli muža s ktorým prežije tie najintenzívnejšie sexuálne zážitky? Ak ste priekopníčkou v randení, potom by ste sa okrem iného mali potenciálneho partnera opýtať, čím sa živí.

Na frekvenciu ako aj kvalitu sexuálneho života vplýva viacero faktorov. Okrem iného napríklad aj to, kde je dotyčný zamestnaný.

Viac peňazí, viac lásky

Podľa britských štúdii má zamestnanie na sexuálny život partnerov pomerne veľký vplyv. Priamo úmerne pribúdajúcim financiám na účte, údajne stúpa aj sexuálny apetít. V skratke, ak sú tak muži, ako aj ženy finančne zabezpečení, oveľa častejšie a s väčšou radosťou sa oddávajú sexuálnym radovánkam. Zistili tiež, že ak má muž vo vzťahu dostatok peňazí, jeho partnerka iniciuje sex častejšie, ako partnerka muža, ktorý nemá žiadne nadštandardné príjmy.

Pod drobnohľadom

Istí výrobcovia sexuálnych hračiek sa rozhodli podrobiť podrobnému prieskumu niekoľko tisíc vyvolených oboch pohlaví. Zaujímali ich predovšetkým páry, ktoré sú spolu už niekoľko rokov a zisťovali, ako často majú sexuálny styk. Jednou z hlavných otázok však bola aj tá, kde sú obaja partneri zamestnaní. Výsledky boli viac než šokujúce.

Vyberajte spomedzi…

Ak patríte k ženám, ktoré sa s radosťou oddávajú sexu každý deň, potom by vašej pozornosti rozhodne nemali uniknúť poľnohospodári. Až 33% z nich totiž chce mať sex každý deň. Zhruba o 10% menej získali v tomto smere architekti a prekvapivo aj kaderníci. Čo sa sebavedomia týka, to majú najväčšie spomedzi všetkých opýtaných rozhodne farmári. Tí totiž svoje sexuálne výkony vyhodnotili ako nadpriemerné a nezabudnuteľné. Nuž, kto vie, čo by odpovedali ženy týchto samozvaných alfa samcov.

Kto je na tom najhoršie?

Na jednej lodi sa v tejto štatistike ocitli právnici, lekári, učitelia či mediálni mágovia. Tí si podľa ich vlastných slov nájdu čas na sex zhruba dvakrát do mesiaca. Chuť naň jednoducho častejšie nemajú. No sú tu aj páni, ktorí sú na tom ešte horšie. V anonymných prieskumoch sa k nie príliš vysokej intenzite sexuálnych radovánok priznali žurnalisti. Tí dokonca častokrát ani sami neiniciujú sex. A ak k nemu predsa len dôjde, je to tak raz za tridsať až štyridsať dní.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 08:14