Muži si za sex radi zaplatia.dreamstime
StoryEditor

Sex s prostitútkami láka mužov z úplne iných dôvodov, ako by ste si mysleli

06.11.2022, 15:00
Vzťahy

Sú muži, ktorí nemajú núdzu o pozornosť zo strany žien. Môžu mať sex kedykoľvek a zadarmo, no aj napriek tomu ich to z času na čas láka ísť za ženami, ktoré sa venujú najstaršiemu remeslu na svete.

Prostitútky sú pre nich atraktívne hneď z niekoľkých dôvodov. A nie je to vôbec o tom, že vám to vo vašej spálni neklape. Ich pohnútky sú úplne iné.

Zakázané ovocie

O tom, že zakázané ovocie chutí najlepšie netreba vôbec diskutovať. Platí to na rôzne životné situácie a v tomto prípade ešte o niečo viac. Ísť do verejného domu, tak trošku na tajňáša a inkognito, je lákavá predstava pre nejedného muža. Občas ich tam zavedie zvedavosť a ich prvotný úmysel je pozrieť sa len na sporo odeté dievčatá, ktoré sa okolo nich vlnia a robia tie najkrkolomnejšie pózy. Niekedy sa to povedzme, zvrtne a sexuálne pudy im nedovolia zostať pri pôvodných plánoch. Najmä, ak sa do hry zamieša trošku alkoholu v kombinácii s príťažlivou ženou.

Odreagovanie

Ak ste si do teraz mysleli, že ľahké ženy sú tu najmä pre kamionistov, ktorí potrebujú lacné a rýchle uvoľnenie po tom, čo sú dlhodobo na cestách a odlúčení od stálej partnerky, ste na omyle. Nevestince totiž odpradávna navštevovali a stále navštevujú aj vplyvní muži. Tí, ktorí sa na konci dňa potrebujú uvoľniť v náruči cudzej ženy, ktorá sa ich na nič nepýta, nič nerieši, len poskytne to, čo v danej chvíli „pán príliš vyťažený“ potrebuje. Muži však do takzvaných „bordelov“ utekajú aj pred rôznymi problémami. A to nielen v práci, ale aj v manželstve.

image

V nevestincoch im splnia ich najtajnejšie predstavy.

dreamstime

Dnes platím ja

Sú muži, ktorých láka práve predstava, že majú nad ženami moc z dôvodu, že im za sex zaplatia. Zvyšujú si tak umelo svoju sebahodnotu aj sebavedomie. Niektorí sa dokonca priznali, že si platia prostitútky ako odmenu za dobre vykonanú prácu. Ak sa im teda podarí nejaký dobrý obchod, šup to osláviť do nevestinca. A keď platia, chcú aj dostať to, na čo majú nárok. A niekedy aj oveľa viac

Najtajnešie predstavy

Doma to už poznajú. Hoci sú ich partnerky prístupné akýmkoľvek sexuálnym hrátkam a praktikám, tie najtajnejšie a častokrát aj najúchylnejšie predstavy si nechávajú pre seba. Alebo si ich nechajú práve pre ženy ľahších mravov, ktoré im ich za nejaký extra príplatok rady splnia. Ale nie je to vždy len o peniazoch. Sú totiž muži, ktorí jednoducho isté veci so svojou partnerkou robiť nechcú. Bráni im v tom ich emočné nastavenie, to, že si ju vážia, prípadne sa boja, že by jej mohli ublížiť. Dokonca ani oni samotní by sa nevedeli dostatočne uvoľniť. Práve preto zvolia v tomto prípade ľahšiu cestu. Naplnia si svoje sexuálne túžby a predstavy s niekým, koho už pravdepodobne nikdy neuvidia.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 03:50