Nech už myslí pri sexe na čokoľvek, vy z toho vyťažte maximum.dreamstime
StoryEditor

Muži anonymne priznali, na čo myslia pri sexe so svojimi partnerkami. Nerobte však zbytočne paniku

30.11.2023, 20:00
Vzťahy

Máte s partnerom dokonalý milostný život? Všetko funguje ako má a vy máte pocit, že nie je pre vašu polovičku na svete nik príťažlivejší, ako ste vy sama? Omyl. Váš muž vás iste miluje a rovnako tak sex s vami, no počas neho mu jeho myšlienky ubehnú aj k iným ženám.

Robia to všetci, bez rozdielu, no pre vás to vôbec nič neznamená. Práve naopak. Nech už za výkonnosťou vášho partnera stojí akákoľvek predstava, vy z toho vyťažte absolútne maximu.

Anonymné priznanie

V Nemecku sa uskutočnil vskutku netradičný prieskum. Zúčastnilo sa ho viac ako dve tisíc mužov, ktorí žijú vo vzťahu, majú svoje niekoľko ročné stabilné partnerky a na frekvenciu a kvalitu sexu sa skutočne sťažovať nemôžu. Práve títo muži priznali, že hoci ich ženy ich života neskutočne priťahujú, počas milostného aktu myslia aj na iné ženy a tiež na ich prednosti.

Viac žien v posteli

Niekedy sa na sex s partnerom dokážete nielen dokonale naladiť, ale aj pripraviť, napríklad výberom sexi zvodného prádla, či výraznejším mejkapom. No nie je to vždy pravidlo a vy ste často skrátka len obyčajná žena v pyžame, s vlasmi ledabolo stiahnutými do drdola a bez mejkapu. Na tom samozrejme nie je nič zlé a určite ste pre svojho partnera príťažlivá aj v tejto situácii. No či chcete, alebo nie, on si počas sexu s vami, vo svojich predstavách užíva s rôznymi ženami, ktoré vníma ako Bohyne sexu. S bujnými vnadami a dokonalými krivkami.

A čo vy?

Ruku na srdce. Po rokoch vzťahu, nezablúdite aj vy samé v predstavách k iným mužom? Niekedy naozaj ten najväčší chtíč príde až v momente, keď si namiesto svojho partnera predstavíte toho sexi muža, ktorého ste ráno stretli vo fitku. Vôbec sa netrápte výčitkami, pretože tak ako muži, aj ženy priznávajú, že sa neubránia myšlienkam tohto typu. Akurát je táto téma tabu a nikto nebude vešať ani svojim najlepším priateľkám na nos to, že si v posteli doprajú takúto stimuláciu. Ak však nabudúce budete po pár pohároch vína bez zábran nielen o tejto veci rozprávať, ale sa na ňu aj pýtať, otvorte túto tému s kamarátkami. Zistenie, že v tom nie ste samé, vás zbaví aj tej poslednej výčitky svedomia.

Neriešte!

S kým by ste však tento rozhovor v žiadnom prípade nemali viesť, je určite váš partner. Teda, len ak nemáte natoľko otvorený a úprimný vzťah a ste tak nad vecou, že príjmete akúkoľvek odpoveď. Zisťovať, či si váš muž v posteli predstavuje namiesto vás svoju sexi kolegyňu, k ničomu nevedie. A ak bude aspoň trochu pri zmyslom, tak nič také ani neprizná. Aj pre neho je to len stimulácia a takáto forma „neverných myšlienok“ skutočne nie je dôvodom ani na paniku, ani na dramatické scény. Ako sme už spomínali, využite jeho výkon vo svoj prospech a sex si poriadne užite. Napokon, máte možnosť sa sťať v posteli vy tou divou, ktorá bude neodolateľná a dá svojmu mužovi to, po čom najviac túži.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 12:08