”Španielsky sex” ho určite rozpáli.
StoryEditor

Muži milujú "španielsky sex". Návod ako na neho!

07.11.2022, 10:50
Vzťahy

Už ste niekedy počuli o španielskom sexe? Nie? Váš partner určite áno. Pokiaľ si o neho ešte nepovedal, zrejme po ňom tajne túži. Nebojte sa, nejde o žiadnu zvrhlosť, túto túžbu mu môžete splniť aj vy. Zmierte sa však s tým, že vy z tejto praktiky nebudete mať nič.

Španielsky sex alebo tiež v porne hojne používaný výraz „titty fucking“ je spôsob milovania, ktorý nezahŕňa penetráciu. Počas španielskeho sexu sa totiž muž uspokojuje tým, že penisom preniká do žliabku medzi vašimi prsiami. Okrem dráždenia vašich bradaviek a pozorovania partnera na vrchole blaha vám táto poloha žiadne veľké uspokojenie neprinesie, ale prečo mu tieto hrátky v rámci predohry nedopriať? Bude uspokojený a vy najlepšia milenka.

Kedy je ten správny moment?

Ide o skvelú variantu milostného aktu napríklad v pokročilom štádiu tehotenstva, v období menštruácie alebo po pôrode, hodí sa, ako zmyselná predohra. Španielsky sex si na svojom zozname erotických fantázií určite rád odškrtne "dolniak" aj "horniak"!

Dá sa to aj s menšími

Nebojte sa, nemusíte mať práve nadmerný obvod hrudníka, aby ste túto slasť partnerovi dopriali. Stačí aspoň ľahký náznak pŕs a šikovné ruky, ktoré oba prsníky pritlačia k sebe tak, aby vznikol vytúžený žliabok. Vhodným pomocníkom je potom lubrikačný gél, pretože tieto miesta nemajú schopnosť samozvlhčenia. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 04:14