V živote žien by malo byť týchto 5 typov mužov.dreamstime
StoryEditor

Pána Božského raz stretne každá žena. Najskôr však musí mať v živote týchto 5 typov mužov

05.11.2022, 15:15
Vzťahy

Všetko zlé je na niečo dobré. A hoci sú v živote situácie, kedy je tomu ťažko uveriť, aj tí najväčší grázli vo vašom živote majú dôležitú úlohu. Naučia vás to, čo nikto iný a len vďaka ním sa dozviete veľa nielen o sebe, ale aj o mužoch, ktorí vám prídu do života po ňom.

Aby ste zistili, čo je pre vás to pravé a kto je ten „Pán Božský“, ktorému raz možno poviete svoje áno, mali by ste stretnúť tieto typy mužov.

5 mužov

K teórii o piatich mužoch, ktorí ovplyvnia život žien a následne aj ich výber celoživotného partnera, dospela indická spisovateľka a blogerka Madhuri Banerjee. Tá je autorkou mnohých kníh o vzťahoch, láske a partnerstve. Práve Madhuri opisuje, ktoré typy mužov by mala mať vo svojom živote každá žena, aby následne hneď vedela rozpoznať, že stretla toho pravého. A či chcete, alebo nie, pravdou je, že ich každá z vás pravdepodobne v živote aj mala.

1. Priateľ – muž

Niekto na priateľstvo medzi mužom a ženou neverí. Iní naň nedajú dopustiť a je to pre nich puto, ktoré si neustále pestujú. Madhuri hovorí, že priateľ opačného pohlavia vám dovolí nahliadnuť do mužského sveta. Je to ten muž vo vašom živote, ktorý vás uvidí strapatú, bez mejkapu a pokojne v rozťahaných teplákoch a jeho optika sa pri pohľade na vás vôbec nezmení. A ak je to skutočný kamarát, zasvätí vás do mužských tajomstiev, ktoré sú stále pre ženy veľkou neznámou.

2. Nečakané kopačky

Máte pocit, že ste v siedmom nebi, že váš partner je pre vás ako stvorený a zrazu...z ničoho nič a bez varovania sa s vami rozíde. Áno, je to presne ten typ rozchodu, ktorý je nečakaný a vy kvôli nemu týždne nebude vychádzať zo svojej ulity, presne ako svojho času Bridget Jones v kultovom seriáli. Asi nám dáte za pravdu, že tento typ vzťahu a následne rozchodu si prežila snáď každá žena. Rovnakou pravdou však je, že po zacelení všetkých rán, ste po čase boli nielen silnejšie, ale možno aj sebavedomejšie a obozretnejšie v tom, koho si do svojho života pustíte.

3. Otvorený vzťah

Niektorí muži sú stále veľkými fanúšikmi otvorených vzťahov. Mať v živote tohto muža, ktorý vám splní tie najtajnejšie a najodvážnejšie sexuálne predstavy a s ktorým nikdy nedôjde k žiadnym hádkam, pretože okrem sexu skutočne nič iné neriešite, má svoje výrazné ZA. Ale, má to samozrejme aj svoje proti. Na začiatku vám možno nevadilo, že sa s dotyčným stretávate len za jedným účelom. Po čase však väčšina žien zatúži mať po svojom boku nielen milenca, ale aj partnera. A to, čo nasleduje potom, je už asi všetkým viac, než len jasné.

4. Grázel

Ruku na srdce dámy, koľkokrát ste uprednostnili grázla pred milým, dobrým mužom, ktorý by vám doslova zniesol modré z neba? Títo rebeli ženy odjakživa priťahovali. Drsní muž, ktorí majú dovolené všetko. Majú rešpekt okolia a neskutočnú charizmu. Muži, ktorí aj keď vás tisíckrát sklamú, vy mu s nadšením otvoríte dvere zas a opäť. Každá žena vždy verí, že ona je tou pravou, ktorá ho zmení, kvôli ktorej sa bude chcieť usadiť a pre ktorú bude ochotný na chvíľu zabudnúť sám na seba. Bude to pre vás síce trošku tvrdšia škola, ale vďaka nej pochopíte, že bad boy sa skrátka nemení a nič nie je pre neho viac, ako jeho vlastný komfort.

image

Zlí muži ženy odjakživa priťahovali.

dreamstime

5. Pán Božský

Nezabudnite, že po všetkých sklamaniach a pádoch predsa len príde Pán Božský, ktorý vás bude na rukách nosiť a vy hneď pochopíte, že je to ten pravý. Váš budúci manžel, otec vašich detí a muž, s ktorým budete chcieť zostarnúť. Práve on bude pre vás symbolizovať váš domov. Všade tam, kde bude on, sa budete cítiť bezpečne a to je presne ten šťastný koniec, ktorý príde po všetkých skúsenostiach a mužoch, ktorí vo vašom živote budú hrať dôležitú rolu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 16:49