Sexuálne pomôcky spestria váš sexuálny život.pexels
StoryEditor

Zaujíma vás čo sa skrýva pod názvami sexuálnych hračiek? Nech sa páči, ponúkame vám krátkeho sprievodcu

02.11.2022, 09:18
Vzťahy

Sexuálne hračky už nie sú žiadnym tabu. Eshopy, ktoré sú orientované na tento druh tovaru ponúkajú mnoho inovovaných sexuálnych pomôcok od výmyslu sveta. Tie využívajú nielen single dámy a páni, ale aj páry na osvieženie sexuálneho života.

Vibračné vajíčko

Ďalšou obľúbenou hračkou pre ženy je vibračné vajíčko. Pokiaľ ste začiatočníčky, nemusíte hneď siahať po drahších verziách, ktoré sú bezdrôtové a ovládajú sa pomocou ovládača či aplikácie. Na začiatok pokojne siahnite po vajíčku, ktoré je s ovládaním prepojené káblom. Odvedie rovnako dobrú prácu, ako jeho drahšia verzia. Môžete ho použiť vnútorne, na stimulovanie bodu G, ale tiež zvonka ako dokonalý stimulátor klitorisu.

Tenga egg

Ak by ste aj svojmu partnerovi chceli podarovať nejakú sexuálny hračku, tak toto určite nebude krok vedľa. Tenga egg si páni nasadia na žaluď a jeho čaro spočíva v tom, že vajíčko ma zvnútra vrúbky, vďaka ktorým dochádza pri bežnom masturbovaní k oveľa väčšej slasti. Ani v tomto prípade to nie je žiadna nuda a na výber je mnoho zaujímavých prevedení tejto sexuálnej pomôcky.

Foto hračiek v GALÉRII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 13:32