Láske niekedy treba pomôcť.
StoryEditor

Ako dosiahnuť, aby sa muž do vás zamiloval? Týchto 20 techník založených na psychológii vám pomôže

26.10.2022, 10:29
Vzťahy

Úprimne? Láska je niečo, čo sa dá pestovať do určitej miery. Najprv tam musí byť iskra záujmu, ale to, ako hlboko sa do vás niekto zamiluje, bude často výsledkom úsilia, ktoré obaja vynakladáte, aby sa ten pocit stal. Aj keď nikdy nemôžete prinútiť človeka, aby vás mal rád a nikdy by ste sa o to nemali snažiť nasilu. Existuje niekoľko tipov a rád na zoznamovanie založených na psychológii, ktoré vám môžu pomôcť ak iskrička preskočí.

11. Buďte pripravené nedoliezať

Sexi nie je dievča, ktoré si samú seba neváži natoľko, že bude prenasledovať muža. 

12. Opýtajte sa ho na jeho názor a radu

Chlap vždy ocení, keď sa ho pýtate na jeho názor, na jeho radu, pretože mu to dáva znamenie, že si ho vážite a chcete od neho o niečom vedieť ako prvá. Vtedy má zo seba dobrý pocit.

13. Buďte pozývajúca a vrúcna

Podľa štúdie od profesorky Harvard Business School Amy Cuddyovej vo svojej knihe „Presence“, uvádza, že ak dokážete byť vrúcna a kompetentná, ľudia sa s vami budú cítiť príjemne. Určite sa chcete k mužovi, ktorý sa vám páči, správať vrúcnejšie a pozývať ho do svojho života. Dávate mu najavo, že vám môže dôverovať a rozprávať sa s vami o čomkoľvek.

14. Nenútene sa ho dotýkajte

Ľahké dotyky tela, keď ste s mužom, ktorý sa vám páči, môžu spôsobiť, že sa bude cítiť príjemne. Môžete mu venovať drobné dotyky, ako je dotyk na jeho chrbte, paži, ramene alebo nohe. Pretože je pravdepodobné, že dotyk dá na oplátku aj vám.

15. Viac sa usmievajte

Štúdia vedcov zo Stanfordskej univerzity a Univerzity Duisburg-Essen zistili, že ľudia hlásia pozitívnejšiu interakciu s niekým, kto sa usmieva a keď sa usmievate vy. Je pravdepodobné, že si vás zapamätajú viac. Úsmev môže tiež viesť k pozitívnejšiemu zážitku z komunikácie a to môže byť užitočné. Častejší úsmev mu môže signalizovať, že sa vám páči jeho spoločnosť a váš spoločný čas a s najväčšou pravdepodobnosťou vám tieto pocity oplatí.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 19:25