Akú farbu spodnej bielizne preferujete vy?unsplash
StoryEditor

Čo prezrádza farba spodnej bielizne? Zistite, aké ste v posteli a aký partner sa k vám hodí

17.09.2022, 18:00
Vzťahy

Každá žena má svoju obľúbenú farbu, ktorú nosí na šatách, tričkách, nechtoch alebo dokonca na spodnom prádle. Vedeli ste o tom, že farby o vás dokážu mnohé prezradiť? Podľa odtieňu spodnej bielizne dokonca môžete zistiť, aká ste v posteli a aký partner sa k vám najviac hodí.

Pri kúpe spodnej bielizne sa väčšinou rozhodujete podľa toho, či má príjemný materiál, aký má vzor alebo akú má farbu. Práve tá dokáže o vás prezradiť mnohé. Pripravili sme si pre vás 4 najobľúbenejšie farby spodnej bielizne, vďaka ktorým môžete zistiť, aká ste v posteli a aký partner sa k vám hodí.  

Biela

Biela symbolizuj nevinnosť, nehu a čistotu, a preto patrí k najobľúbenejším odtieňom spodnej bielizne. Ak preferujete túto farbu aj v posteli, pravdepodobne vďaka nej dokážete premeniť anjelskú nežnosť na diabolskú nezbednosť. Na partnera túžite najprv zapôsobiť ako žena, s ktorou si v posteli môže robiť, čo chce, no akonáhle sa dostanete k samotnému aktu, rozdúchate oheň plný túžby a vášne. Najvhodnejším partnerom by vám mohol byť rovnako vášnivý, no stále záhadný muž.

Červená

Táto farba zobrazuje silu a povzbudenie. Je symbolom odhodlania, bojovnosti, dravosti, ale aj agresivity. Keďže sa vám vďaka nej môže zvýšiť tep, dokáže silne pôsobiť aj na pohlavné orgány. Väčšinou ju vyhľadávajú ľudia, ktorí túžia po láske, vášni a zamilovanosti. Ak obľubujete spodnú bielizeň v červenej farbe, vašim cieľom je okamžite zapôsobiť na svojho partnera. Najvhodnejší partner by mohol byť úplný náprotivok, pri ktorom nebudete chcieť krotiť vášne.

Čierna

Čierna je symbolom smútku, odcudzenia a maskovania pocitov, možno aj preto ju väčšinou preferujú introvertné osobnosti, ktoré sa túžia pred svetom skryť. Na druhej strane však predstavuje tajomno a neznámo so štipkou elegancie či zvodnosti. Ak na spodnom prádle najradšej milujete práve túto farbu, v posteli nestrácate dôstojnosť. Potrpíte si na dlhšiu predohru a kvôli svojej nedostupnosti sa radi nechávate dobývať. Pri sexe preferujete jemnosť a nežnosť. Najvhodnejším partnerom by vám mohol byť človek, ktorý potrebuje prebudiť k životu, nabrať energiu či nájsť stálu a vernú ženu.

Fialová

Fialová je farbou mágie, temna, znepokojenia a zmyselnosti. Keďže vzniká spojením dvoch protichodných farieb, modrej a červenej, môže vzbudzovať rozporuplné pocity. Jednoducho, niekto ju miluje, iný neznáša. Obľubujete fialové spodné prádlo? V spálni ste veľmi sebavedomí, a preto je pre iných sex s vami vždy nezabudnuteľným zážitkom. Dokážete prekvapiť aj trochou dávky romantiky či vášne, no odmietane nudnosť a omnoho radšej experimentujete. Najvhodnejším partnerom by pre vás mohol byť niekto, s kým sa v posteli nebudete nudiť.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 02:54