Neviete, či je to ten pravý? Pozrite sa mu na ruky.dreamstime
StoryEditor

Je to ten pravý alebo nie? Zistite, akého partnera máte vedľa seba podľa tvaru jeho rúk

25.12.2022, 12:00
Vzťahy

Hovorí sa, že podľa peria poznáte vtáka, no podľa čoho môžete poznať, akého partnera máte po svojom boku? Možno sa budete čudovať, ale ruky dokážu prezradiť viac ako ste predpokladali. Či už chcete nájsť lásku na celý život alebo zistiť, či je vás partner ten pravý, jednoducho sa mu pozrite na ruky.

Mužské ruky sú zrkadlom do duše, pretože dokážu prezradiť viac než si myslíte. Či už túžite zistiť, ako sa k vám budúci partner bude správať alebo to, či má váš vzťah vyhliadky aj do budúcna, predovšetkým by ste sa mali zamerať na jeho prsty. Všímajte si najmä ich vzhľad, tvar, dĺžku a hrúbku, vďaka ktorej zistíte, či vaša polovička naozaj túži po vzťahu alebo len po príležitostnom dobrodružstve.

Dlhé a štíhle prsty

Máte vedľa seba partnera, ktorý má dlhé a štíhle prsty? Takýto typ muža býva inteligentný, rozvážny, so zmyslom pre estetiku, ale aj uzavretý. Jeho najväčším problémom je to, že nedôveruje len tak hocikomu, jednoducho si k vám musí nájsť cestu. Práve z tohto dôvodu mu trvá omnoho dlhšie, kým sa vo vzťahu odhodlá k zásadnejšiemu kroku. Nebojte sa mu však trošku dopomôcť, pretože ide o citlivú dušu, ktorá keď sa zamiluje, je to navždy. Keďže hľadá pokoj a stabilitu, nemusíte sa uňho obávať nevery, nezvykne totiž striedať partnerky.

Krátke a hrubšie prsty

Muž, ktorý má krátke a hrubšie prsty, zvykne mať prehľad o akejkoľvek situácii, no nepotrpí si na detaily. Čo sa týka lásky, poriadok mu nič nehovorí a keďže miluje dobrodružstvá, má častejší sklon k nevere. Na druhej strane patrí k pôžitkárom, ktorí milujú luxus a potrpia si naň. Ak máte takéhoto partnera vedľa seba, dajte s pozor. Síce vás zahrnie všetkým, čím sa bude dať, s veľkou pravdepodobnosťou nebudete jedinou ženou v jeho živote. V takomto prípade stojí na zamyslenie, či vám tento vzťah stojí naozaj za to.

Dlhší prsteník ako ukazovák

Ďalej by ste sa mali zamerať na to, akú má váš partner dĺžku medzi prsteníkom a ukazovákom. Ak má prsteník dlhší ako ukazovák, pravdepodobne je veľmi príťažlivý, príjemní, láskavý a starostlivý. Záleží mu na tom, či je žena po jeho boku šťastná a spokojná. Okrem toho vás vo všetkom podporí, je ústretový a najmä lojálny.  Neveru nepozná a práve z tohto dôvodu je viac než jasné, že túži po láske a oddanom vzťahu na celý život.

Tvar palca

Dôležitý je aj tvar partnerovho palca, pretože práve ten vám dokáže najviac prezradiť o jeho povahových črtách. Ak ho má rovný, máte šťastie, stretli ste totiž človeka, ktorý stojí nohami pevne na zemi. Nielenže vás bude milovať takú, aká ste, ale bude vašou oporou nech sa deje čokoľvek. Ak má váš partner naopak menší a zahnutý palec, mali by ste zbystriť. Ide totiž o muža, ktorému chýba neistota a sebadôvera. Častokrát si tieto komplexy dokáže kompenzovať práve na svojich blízkych a to rozhodne neprináša do vzťahu šťastie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 16:32