Letuška je jedným z povolaní, ktoré sú pre mužov veľmi atraktívne.pexels
StoryEditor

Sestričky, letušky či masérky: Prezradíme vám, ktoré ženské povolanie je pre mužov najviac sexi

05.12.2023, 19:00
Vzťahy

Kým pre niektorých mužov sú atraktívne ženy s nádhernou blond hrivou a ultra štíhlym pásom, iní preferujú ryšavky s iskrou v oku alebo tmavšie typy krv a mlieko. Na všetkých však rovnako a ako magnet pôsobia ženy, ktoré vykonávajú niektoré povolania. Hneď ako počujú, že majú dočinenia s masérkou či pilotkou, zbystria pozornosť a tiež svoj záujem o dotyčnú osobu.

Je to predstavivosť, ktorá iste funguje na plné obrátky, čo mužov na niektorých povolaniach tak fascinuje? Alebo ide o niečo iné? Pozrime sa teda, čo je pre mužov v tomto smere najviac sexi.

Zdravotná sestra

Aj napriek neľahkým podmienkam sa v zdravotníctve často stretávame s príjemným prístupom najmä zdravotných sestier. Milý úsmev, povzbudenie či empatia. To je presne to, čo muž potrebuje. No nesmieme zabudnúť ani na ich ochotu pomôcť a starostlivosť. Práve to si muži užívajú plnými dúškami. O tom, že by doma chcel mať každý chlap zdravotnú sestru aspoň na chvíľu, hovorí aj fakt, že kostým zdravotnej sestry je jedným z najžiadanejších artiklov v sex shopoch.

Letuška

Letušky sú akýmsi stelesnením krásy. Aerolinky starostlivo vyberajú spomedzi stoviek záujemkýň práve tie, ktoré prísne spĺňajú ich kritéria. V tomto povolaní sa však snúbi nielen krása, ale aj inteligencia, a to je najmä pre sebavedomých mužov dokonalá kombinácia. Navyše, uniformy, v ktorých tieto vždy tip – top upravené dámy popred nich chodia, dávajú zelenú rôznym predstavám.

Pilotka

A pri uniformách ešte chvíľu zostaneme. Zjavne na mužov pôsobia rovnako sexi ako na ženy. Pilotka je pre mužov rovnako atraktívna ako predošlé dve zamestnania. Zveriť sa do rúk žene dokáže len odvážny muž. Taký, ktorý si je vedomý svojich kvalít a vie oceniť aj kvality a prednosti svojej partnerky. Toto zamestnanie je pre mužov zaujímavé aj z dôvodu, že ide ešte stále o raritu, ak stretnete ženu pilotku. Stále v tomto svete dominujú muži, no našťastie aj nežnejšie pohlavie už nie je v kokpite lietadla úplne nevídané.

Hasička

Je to jasné. Spoločným menovateľom všetkých najsexi povolaní, ktoré u mužov vyhrávajú, je uniforma! Poviete si, čo je sexi na žene v neforemnej hasičskej uniforme? Na prvý pohľad možno nič, no pravda je taká, že o to väčší priestor dáva mužskej fantázii. Nie je to nič prvoplánové, a to majú muži radi. Niekedy oveľa radšej ako dekolt, ktorý je viac odhalený než zakrytý. Hrdinka, ktorá zachraňuje pred ohňom nielen materiálne veci, ale aj ľudské životy, v očiach mužov vždy zarezonuje.

Masérka

Taká masérka dá aj toho najzdatnejšieho chlapa poriadne do laty. Zrazu sa pod jej rukami stáva muž submisívnym a nechá ju robiť svoju prácu najlepšie ako vie. Aj dotyk rúk s holým telom vzbudí rôzne predstavy a pocity. To je pravdepodobne jeden z dôvodov, prečo sa masérky tiež ocitli v tomto rebríčku najsexi povolaní.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 15:11