Túžite po lepšom sexe? Držte sa sexuálnej etikety a už nikdy nebudete musieť predstierať orgazmus.pexels
StoryEditor

Sexuálna etiketa pre lepší a intenzívnejší zážitok: Toto by ste v posteli mali ovládať

12.09.2022, 18:00
Vzťahy

Je úplne normálne, že človek až časom príde na to, čo sa mu páči a čo, naopak, nie. V posteli je to úplne rovnako, raz máte chuť dávať, inokedy prijímať. Aby bol pre vás sex čoraz lepším zážitkom, prinášame vám náhľad do sexuálnej etikety, podľa ktorej by sa mala riadiť každá temperamentná a sebavedomá žena.

Rokmi sa vyvíjate, zisťujete a až časom prídete na to, že to, čo ste doteraz robili, bolo zväčša dávanie. Či už ste vo vzťahu alebo single, je dobré vedieť, ako sa správať a prežívať situácie spojené s vlastnou sexualitou. Aby sme vám v tom trochu dopomohli, pripravili sme si pre vás kľúč k poznaniu toho, čo by každá sebavedomá žena mala vedieť o sexuálnej etikete.

Komunikácia je dôležitá aj pri sexe

Keď ste boli mladé, pravdepodobne ste sa zo začiatku intímneho aktu hanbili a mysleli ste si, že partner by mal automaticky vedieť, čo sa vám v posteli páči. Ak zvyknete byť po sexe sklamané, musíte si uvedomiť jednu dôležité vec. Nielen muži, ale nikto vám nedokáže čítať myšlienky. Práve z tohto dôvodu by ste sa nemali hanbiť otvorene komunikovať o tom, čo sa vám pri sexe páči a čo nie. Keďže už máte čo to za sebou, mali by ste vedieť, čo vám robí dobre. Chceli by ste vyskúšať novú polohu? Navrhnite to partnerovi. Chcete pridať alebo spomaliť? Povedzte to.   

Dajte stopku predstieraniu orgazmov

Každý má právo užiť si sex naplno, a teda aj s vyvrcholením. Možno ste v minulosti nechceli uraziť svojho partnera a z času na čas ste v posteli zahrali divadielko len preto, aby ste mu ukázali, aký je skvelý a schopný. Nie je to však správne. Dajte stopku predstieraniu orgazmov a začnite myslieť aj na seba. Nie je predsa žiadna hanba nezažiť orgazmus, a preto sa nebojte byť autentické a zverte sa partnerovi so svojimi pocitmi.

Sebeckosť do posteli nepatrí

Samozrejme, keď konečne začnete v posteli myslieť aj na seba a svoje potreby, nezabúdajte na to, že ak chcete prijímať, musíte aj dávať. Spýtajte sa partnera, čo sa páči jemu a čo mu robí dobre. Ak sa naučíte vzájomne si vychádzať v ústrety v sexe, rozhodne si milovanie obaja užijete omnoho viac. Takisto musíte pochopiť, že sex nemusí iniciovať iba muž. Keď máte chuť, dajte o tom vedieť, partner sa určite poteší.

Nemasturbujú len muži

Podľa odborníkov sú ženy, ktoré pravidelne masturbujú, pri sexe omnoho spokojnejšie a šťastnejšie. Takisto zažívajú kvalitnejší a intenzívnejší orgazmus. Čím je človek starší a skúsenejší, jednoducho po čase príde na to, že urobiť si sám dobre nie je hriech. Je úplne jedno, či ste vo vzťahu alebo single, pretože masturbácia vám pomôže vytvoriť lepší vzťah k svojmu telu, odstráni stres a napätie.

Ste krásne, sexi a sebavedomé

Aby ste zažívali lepší sex, musíte sa naučiť milovať samy seba. Či už máte malé prsia, veľké stehná, bruško alebo strie. Každé takéto hodnotenie má pre vás negatívny dopad. Totiž, keď sa cítite vo svojom tele nešťastne, taký bude aj váš sexuálny život. Nechcete byť navrchu, pretože vám bude partner vidieť pneumatiky na bruchu alebo sa bojíte krkolomných polôh len preto, že si myslíte, že to nedokážete. Skúste sa preto pozrieť na seba a povedať si, že ste na seba pyšné. Odstráňte všetky prekážky a začnite sa na veci pozerať z pozitívnejšieho uhla.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 04:03