Keď pri sexe zapojíte do hry aj nohy, partner z vás bude šalieť.pexels
StoryEditor

Nielen ruky, ale aj nohy dokážu okoreniť váš intímny život. Naučte sa toto a váš partner bude kričať slasťou

28.07.2022, 18:00
Vzťahy

Ruky, pery či uši používate pri milovanú bežne, no nemali by ste zabúdať ani na nohy, ktoré sú pre mužov jednou z najerotickejších častí ženského tela. Skúste ich zapojiť do vášho intímneho života. Uvidíte, že nepotešíte len seba, ale predovšetkým partnera.

Áno, ruky dokážu v posteli narobiť veľké veci, no skúste pri milostnom akte začať používať aj nohy. Práve nimi dokážete spôsobiť vášmu partnerovi blažené potešenie. Nejde však len o nevšedné polohy, muži si totiž ženské nohy radi vychutnávajú na viacero spôsobov. Držte sa týchto rád a potešíte sa vzájomne.

Najprv podráždiť, potom vymasírovať

Vo väčšine prípadov sa pri dráždení zameriavate najmä na ruky, ktoré sú základom kontaktu už od predohry. Skúste však do hry zapojiť aj vaše nohy, ktorými môžete zdvojnásobiť pocit rozkoše a s erekciou muža tak narobiť divy. Samozrejme, dôležité je aj nájsť vhodnú chvíľu. Napríklad, ak sa vás partner začne dotýkať tam dole, skúste mu svojou nohou takisto zájsť do rozkroku a trochu ho podráždiť. Aby to pre oboch bolo čo najpríjemnejšie, skúste použiť lubrikačný gél alebo jemné silonky. Takisto sa však nebojte masáže ani vy. Nechajte aj partnera, aby sa s vami pohral. Masáž nôh je nielen erotická, ale aj veľmi uvoľňujúca. Ak pri sexe znížite takýmto spôsobom mieru stresu, orgazmus budete dosahovať omnoho ľahšie.

Podpätky nielen na ulicu

Milujete sa väčšinou úplne nahí? Síce je to správne, ale o nohách to platiť nemusí. Napríklad také podväzky alebo samodržky sú veľmi erotické a vizuálne sexi, takže ich pri intímnom spojení vôbec nemusíte dávať dole. Takisto by ste však mali vyskúšať aj sex v podpätkoch. Veď predsa, tie sú pre mužov sexi už aj na ulici. Najprv sa v nich pred partnerom len nenápadne premávajte. Vynikajúcou pomôckou sú však aj v stoji, kedy vám pridajú pár centimetrov a partner do vás tak môže vniknúť omnoho jednoduchšie. Verte či nie, obaja budete kričať slasťou.

Nohy používajte vždy, keď sa dá

Je normálne, že pri milovaní dávate nohy od seba, ale nemali byť ste ich dávať až príliš ďaleko od partnerovho tela. Napríklad, pri misionárskej polohe ho môžete nohami objímať alebo hladiť po zadku a chrbte. Keď ich okolo seba bude cítiť, o to intenzívnejšie preňho milovanie bude. Skúste ich tiež dostatočne vydvihnúť, aby vám na ne partner dobre videl a mohol ich pohladiť. Niekedy sú totiž pre mužov omnoho vzrušujúcejšie lýtka či stehná než prsia. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 12:58