Toto sú tie najnamyslenejšie znamenia zverokruhu.Unsplash
StoryEditor

Nafúkané a sebaisté. Tieto znamenia dokážu ísť aj za hranice zdravého sebavedomia

14.03.2022, 08:00
Vzťahy
Sebavedomie je úžasná vlastnosť, ale niektorí ho majú priam na rozdávanie. Títo ľudia vedia byť občas bez chrbtovej kosti a často sa správajú nafúkane a namyslene. Keďže je astrológia schopná prezradiť mnoho o našich osobnostiach, takisto dokáže určiť, ktoré znamenia zverokruhu majú sklon byť príliš sebaisté.

Lev

Ľudia, ktorí sa narodili v znamení Leva, bývajú spoľahliví, úspešní a radi sa predvádzajú, akí sú šikovní. Lev je známy najmä tým, že vždy a všade túži byť stredobodom pozornosti. Vďaka tomu však pôsobí prehnane sebavedomo a namyslene. Má totiž potrebu neustále vyzerať dobre navonok, aj keď je vo vnútri neistý. Ak máte medzi priateľmi nejakého Leva, môže sa stať, že s niečím bojuje, ale je príliš hrdý na to, aby vám o tom vôbec povedal. Arogantnosť a narcizmus ale má väčšina z nich jednoducho v povahe. Lev si totiž myslí, že je najlepší vo všetkom a nie je ochotný urobiť nič, čo nehrá v jeho prospech.

Strelec

Ľudia narodení v znamení Strelec sú spoločenskí, milujú slobodu, radi skúmajú nové veci a získavajú vedomosti. Vedia to však občas veľmi prehnať a sú schopní sa pred každým vystatovať, čo nové sa naučili. Pozor, nemajú radi, keď vie niekto viac ako oni. Najhoršie na tom je, že všetko, čo robia, je podľa nich najsprávnejšie a vyžadujú to aj od ostatných. Na druhej strane sa však absolútne nestarajú o to, čo si o nich druhí myslia a tým sa ich arogancia a namyslenosť len stupňuje.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 17:01