Patríte aj vy medzi znamenia, ktoré majú šťastie v láske?Unsplash
StoryEditor

Máte šťastie v láske? Tieto znamenia si jednoducho vedia vybrať správneho partnera

06.03.2022, 14:00
Vzťahy
Niektorí ľudia sa skrátka narodia pod šťastnou hviezdou a vyberajú si kompatibilného partnera. Vplyv má na to aj znamenie, v ktorom ste sa narodili. Prezradíme vám, kto je v láske optimista s ideálnym postojom.

Býk

Toto znamenie má skvelý vkus na partnerov, ale v podstate má dokonalý výber na všetko. Býk nedáva na prvý dojem, vždy zváži pozitíva a negatíva a až potom sa rozhodne. Nerobí veci ľahkovážne a zaviaže sa, až keď si je istý, že našiel pravú lásku. Býk nehľadá dokonalosť, ale vždy potrebuje partnera od základov spoznať. Do vzťahu ide pomaly, hľadá stabilitu a skutočné city. Pokiaľ ide o udržanie vzťahu, je oddaný a svoju polovičku zahŕňa veľkou dávkou romantiky. Zoberie vás aj na kraj sveta, aby vám dokázal, že mu na vás záleží.

Rak

Pre Raka znamená láska a rodina úplne všetko. Randenie neskúsi, ak v tom nevidí potenciál do budúcnosti. Vždy sa spolieha na svoju intuíciu, ktorá ho nasmeruje k správnej osobe. Partneri Raka by mali byť súcitní, kreatívni a najmä milujúci. Toto znamenie nikdy netrávi čas s niekým, kto nie je preňho dokonalý. Pripravte sa však, že aj jeho bývalí partneri bývajú skvelí a často s nimi Rak zostáva v kontakte. Maximum však dáva vždy do aktuálneho partnerstva.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. máj 2024 17:00