pexels.com
StoryEditor

Berie vás ako partnerku do budúcna, či len krátku známosť? Maličkosti, ktoré ho jednoznačne PREZRADIA

10.09.2021, 12:00
Vzťahy
Berie vás ako dlhodobú partnerku, alebo len krátku známost, s ktorou rieši len prítomnosť? Toto ho odhalí!

PLÁNUJE S VAMI BUDÚCNOSŤ

Či už sa jedná o blízku budúcnosť, alebo o vzdialenejšiu. Plánuje ju s vami, chce vás do nej zahrnúť. Maličkosti, ktorými sa prezradí, sú jednoznačné, pokiaľ vás berie ako krátkodobú známosť, neriešil by s vami ani najbližšiu budúcnosť a nedohadoval by si s vami žiadne plány okrem najbližšieho večera. 

POZNÁTE JEHO KRUH

Či už sú to priatelia, alebo rodina. So všetkými blízkymi a dôležitými ľuďmi vás takmer hneď na začiatku zoznámil a predstavil vás ako jeho partnerku. Toto je jeden z hlavných znakov, že to s vami myslí vážne. Predsalen krátkodobú známosť, s ktorou rieši len prítomný okamih, by nepredstavoval svojmu najbližšiemu okoliu. 

ZÁLEŽÍ MU NA VAŠOM NÁZORE

Rieši s vami každodenné radosti, no zároveň aj starosti. Pýta sa vás nie len na banálne maličkosti, ale aj na dôležité témy. Či už sa chystá spraviť hocijaké rozhodnutie, spýta sa vás na váš názor a nechá si od vás poradiť.

ŽIARLIVOSŤ

V neposlednom rade je určite žiarlivý. Aj keď mu nedávate dôvody na žiarlenie, jednoducho si vás prirodzene chráni. Chce dať najavo vám, ale aj svetu, že ste iba jeho a nehodlá sa s vami deliť s nikým. Dáva si na vás pozor, volá vám, zaujíma sa o vás deň, robí všetko pre to, aby ste boli vedľa neho spokojná a šťastná, dáva vám pocit, že mu na vás skutočne záleží a, že ste pre neho jediná žena v jeho živote.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 12:11