unsplash.com
StoryEditor

Hlavná chyba nezadaných žien. Čo musíte splniť predtým, než vkročíte do vzťahu?

09.09.2021, 10:00
Vzťahy
Aby ste mohli vkročiť do plnohodnotného partnerského vzťahu, musíte najprv spĺňať toto, aby ste mohli byť vo vzťahu skutočne šťastná.

MILUJTE SA

Milujte sa. Vážte si samú seba. Majte rešpekt a úctu k svojej osobe. Do plnohodnotného partnerského vzťahu musíte vkročiť s tým, že si samú seba nesmierne vážite, že máte k sebe úctu a máte predstavu o tom, ako by mal váš vzťah vyzerať. Viete, kde sú hranice a čo si k vám nikto nemôže dovoliť. Najviac, čo môžte sama sebe dať, je bezpodmienečná a nekonečná láska. 

ŠŤASTNÁ AJ SAMA

Nechoďte do vzťahu vtedy, keď sa cítite osamelá. Choďte do vzťahu vtedy, keď sa skutočne zamilujete. Keď si vás láska nájde sama. Pokiaľ ste smutná, zlomená, či dokonca v depresii, vzťah je na poslednom mieste v zozname, čo práve na túto samotu potrebujete. Musíte byť najprv šťastná sama so sebou, milovať sa, byť spokojná vo vzťahu so svojou osobou, so svojim ja. Až potom budete skutočne šťastná s niekým druhým. Skúste žiť sama so sebou, tak, že ku šťastiu nepotrebujete nikoho iného. Pokiaľ chcete mať po svojom boku milujúceho partnera, musíte najprv milovať samú seba. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 19:21