Znaky, ktoré vám prezradia, že máte sebeckého partnera.Pixabay
StoryEditor

Neberie ohľad na vaše pocity a vždy má posledné slovo. 7 znakov vám prezradí, že váš partner je sebecký

07.02.2022, 08:00
Vzťahy
Byť vo vzťahu s niekým, na koho sa môžete spoľahnúť a oprieť sa aj v zlých chvíľach, je úžasný pocit. Avšak môže sa stať, že sa ocitnete vo vzťahu s človekom, ktorý nerešpektuje vaše emócie alebo musí mať pri každom rozhodnutí posledné slovo. Pozrite sa na 7 znakov, ktoré vám prezradia, že máte sebeckého partnera.

5. Berie vás ako samozrejmosť

Väčšina vzťahov stroskotá kvôli jednej dôležitej veci, a to ak si partner začne myslieť, že vás už má, a preto sa nepotrebuje ďalej snažiť. Brať niekoho ako samozrejmosť je veľmi egoistické, pretože sa postupne vo vzťahu zabudne na nežnosť, prejavy lásky či vďaky. Ak sa prestal partner snažiť tráviť čas vo vašej prítomnosti alebo vám dávať najavo, ako si vás váži, jednoducho sa stal sebeckým, a považuje svoje problémy za omnoho dôležitejšie. Netreba zabúdať na to, že žena, ktorá si je vedomá svojich kvalít, so sebou nenechá zaobchádzať ako so samozrejmosťou.  

6. Neberie ohľad na vaše pocity

Prísť domov a pochváliť sa priateľovi, čo ste zvládli v práci alebo naopak, v čom ste zlyhali, môže byť jednou z vašich najväčších radostí vo vzťahu. Ak sa vás partner opýta, aký ste mali deň, signalizuje to totiž, že mu záleží na vašich pocitoch, ktoré si veľmi rád vypočuje. Bohužiaľ, sú aj takí partneri, ktorí po príchode z práce dominujú v konverzácii a hľadia len na svoje ego. Takéto správanie vo vás môže prebudiť nešťastie a dojem, že ste vo vzťahu v tieni. Nedovoľte, aby jeho sebeckosť zametala vaše prehry či výhry pod stôl.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. máj 2024 07:15