Ktoré ženy sú rodené manipulátorky?
StoryEditor

Tri ženské znamenia, s ktorým je vzťah naozaj náročný. Majú vysokú tendenciu manipulovať svojho partnera

31.10.2021, 06:00
Vzťahy
Manipulovanie je častokrát veľmi očividné, no pri týchto znameniach je to naozaj nenápadné a ani si nevšimnete, že vás cielene ovplyvňujú. Tieto tri ženské znamenia sú v manipulovaní kráľovné.

Blíženci

Žena narodená v znamení blížencov má schopnosť vynikajúco manipulovať. Nerobí to len v partnerskom vzťahu, manipuluje aj priateľov, či rodinu. Na prvý pohľad pôsobí toto znamenie veľmi priateľsky, no hlboko v ňom sa skrýva túžba ovládať každého človeka v jeho blízkosti.

Lev

Je známe, že znamenie lev musí byť za každú cenu stredobodom pozornosti a pri žene to platí dvojnásobne. Všetko sa musí točiť okolo nej a pokiaľ tomu tak nie je, schyľuje sa k ovplyvňovaniu svojho okolia vo svoj prospech. Žena narodená v znamení leva hladí najmä na svoje šťastie a urobí všetko pre to, aby dosiahla vlastné ciele, bez ohľadu na ostatných.

image

Ovplyvňuje náladu a dodáva silu. Zistite, akou farbou by ste sa podľa znamenia mali obklopiť

Ryby

Žena narodená v znamení rýb vie perfektne manipulovať bez toho, aby si to niekto všimol. Sú to citlivé stvorenia, ktoré potrebujú veľa lásky a nehy, vedia hrať na city tak presvedčivo, že oni sami tomu uveria. Dokážu zmannipulovať kohokoľvek jednou vetou a veľmi dobre to o sebe vedia, preto to občas aj využijú, keď chcú, alebo keď potrebujú.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 06:02