Užite si sex naplno, bez toho, aby ste sa obmedzovali
StoryEditor

Túžite mať skvelý sex? Prezradíme vám, po čom muži túžia a čo naopak v posteli nemajú radi

09.02.2023, 17:00
Vzťahy

Existuje mnoho vecí, ktoré sa mužom v spálni páčia a túžia po nich. Avšak sú aj také, ktoré naopak radi nemajú. Prezradíme vám, ako splniť túžby či potreby mužov a dozviete sa aj, čomu by ste sa mali radšej vyhnúť.

Stereotyp a nuda pri sexe

Chlapi naozaj nemajú radi, keď žena leží úplne nehybne a muž urobí všetku prácu aj za ňu. Táto poloha sa často nazýva aj hviezdica a povedzme si pravdu, nikto nemá rád ak je partner nehybný. Nikto nehovorí, že musíte visieť hlavou dole, no pár nových polôh doteraz nikomu nezaškodilo. Zároveň nie je dobré, ak muž vidí, že sa pri sexe nudíte. Väčšinou hlavným problémom býva ten, keď žene v posteli chýba dávka entuziazmu.

Ukážte mu, čo sa vám páči

Ak by ste chceli potešiť muža, môžete mu povedať alebo ukázať, ako sa vám to páči. Nebojte sa posunúť ruky na miesto, kam chcete alebo používať verbálnu či neverbálnu komunikáciu na to, aby ste si to obaja užili. Často sa stáva, že ženy čakajú, kým s návrhom príde ako prvý muž. Naopak muži majú radi, keď sú zvádzaní, radi sa cítia žiadaní a príťažliví. Ak sa žena bude iniciovať v sexe, mužovi sa tým zvyšuje sebavedomie, že na sex máte chuť aj vy.

Nikto nemá rád predstieranie

Možno to znie prekvapivo, ale mužom sa poväčšine ticho pri sexe vôbec nepáči, pretože je to pre nich veľmi znervózňujúce a nepríjemné. Muž tak nemôže vedieť či sa vám to páči, alebo nie. Naopak im na sebavedomí nepridáva ani predstieranie orgazmu. Aj keď si ženy myslia, že je to normálne, tak nie je. Nemôžete predsa muža držať v tom, že je skvelý vo všetkom, čo vám robí. Na druhej strane je dôležité povedať, že väčšina časť mužskej populácie občas ani netuší, kedy žena predstiera a kedy naopak nie.

Nebojte sa experimentovať

Muži milujú rozmanitosť. Vyskúšajte sex na úplne iných miestach  ako je kuchynský stôl, práčka, v aute alebo dokonca niekde vonku. Muži milujú ak pri sexe experimentujete a nechávate sa viesť pocitmi, nie stereotypom. Taktiež by ste mali vyskúšať viac, než len misionára čo polohu zozadu. Nehovoríme, že máte vyjsť zo svojej komfortnej zóny, ale predsa každý túži občas po niečom novom a kreatívnom.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. apríl 2024 18:52