shutterstock.com
StoryEditor

Máme pre vás šesť tipov, ako si dopriať orgazmus čo najčastejšie

31.07.2020, 19:00
Vzťahy
Univerzálny recept na vyvrcholenie pri sexe síce neexistuje, ale poznáme zopár spôsobov...

Milovať sa a nedosiahnuť pri tom orgazmus je ako jesť palacinky bez náplne. Sú dobré, sladké, ale to najlepšie v nich proste chýba. Už však všetky vieme, že do tohto „sladkého cieľa“ sa nám podarí prísť len občas, no a sú medzi nami aj ženy, ktorým sa to podarí fakt len zriedkakedy. Dobrou správou je, že orgazmu sme schopné všetky, len treba zistiť, prečo nám to vždy nejde. Máme pre vás niekoľko tipov, ako si cestu na vrchol čo najviac uľahčíte.

1. Buďte pokojná
Nervy a stres sú najväčším nepriateľom orgazmu. Vypnite. Úplne. Nemyslite na nič iné, len na daný moment a vychutnajte si ho. Na pár minút zabudnite na nezaplatené účty, domáce úlohy detí či varenie obeda. Je tiež rozdiel, či ste v posteli s niekým úplne novým – vtedy je prirodzené, že nie sme dokonalo uvoľnené, no ak ide o vášho muža alebo niekoho, koho už dobre poznáte, je naozaj len na vás, aby ste nachvíľu vypli od okolitého sveta. Orgazmus tak ako veľa iných vecí je proste vo vašej hlave.
2. Robte to tak, ako to máte rada
Už ste veľká a za tie roky viete, čo sa vám páči a ako sa k orgazmu najľahšie dopracujete. A ak ste schopná dosiahnuť ho sama, určite to pôjde aj vo dvojici. Zabudnite na dotieravé myšlienky, že vám to trvá príliš dlho, a buďte trošku sebec (muži sú vždy sebci, čo sa orgazmu týka :-)) a skrátka si to v posteli urobte po svojom. Najskôr vy a až potom on.

3. Vyriešte svoje problémy
Ťažko si užiť dobrý sex, ak pri ňom cítite bolesť. A tú môže spôsobiť všetko možné – od nedostatočného uvoľnenia cez nízku lubrikáciu až po infekciu. Ak je sex pre vás často „au“, skúste zistiť, prečo to tak je, a príčinu odstráňte. Kvôli sebe a aj kvôli nemu.
4. Kašlite na to, ako vyzeráte
Nemyslite na svoje telesné nedostatky práve v posteli. Váš muž dobre vie, ako vyzeráte, a páčite sa mu aj tak. Ak sa uvoľníte a budete si užívať každý moment naplno, budete pre neho sexi určite. Dávať najavo nespokojnosť s vlastným telom a zhasínanie svetla sexi nie sú.
5. Predstavujte si
Vy ste tá, kto zapína videá vo vašej hlave, a do toho vám naozaj nikto rozprávať nemôže. Je len na vás, čo si budete počas milovania predstavovať, nech je to akokoľvek neslušné... Ak vám vaše predstavy a myšlienky uľahčia cestu na vrchol, tak smelo do toho.

6. Cesta je cieľ
A pri sexe to platí stonásobne. Užívajte si blízkosť partnera, všetky vnemy, dotyky a vône a nemyslite iba na to, že chcete zjesť tú čerešničku na torte. Na to nemyslite vôbec. Sex je príjemná činnosť sama osebe – uvedomte si pri nej svoje telo, ako sa vám uvoľňujú svaly na stehnách, ako vám búcha srdce, ako sa začínate potiť... Keď sa úplne uvoľníte, príde to. A potom poďakujte vášmu úžasnému telu, že vám tú rozkoš umožnilo.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 07:53