shutterstock.com
StoryEditor

Prinášame vám horoskop na DECEMBER. Aké to bude v práci a v súkromí?

26.11.2019, 17:00
Vzťahy
Prečítajte si, čo vás čaká počas mrznúceho a zasneženého decembra. Dozviete sa niečo o práci, ale taktiež aj o súkromnom živote.

Baran 21. 3. – 20. 4.
V práci vás čakajú príjemné dni. Ak sa vyskytnú nejaké problémy, hravo ich zvládnete. Nemajte strach zo zlyhania. Nadriadení budú s vami spokojní. Nezaťažujte ich vecami, ktoré zvládnete samy. V láske sa vám bude dariť. Vaše vzťahy budú prekvitať. Možno vás niekto nahnevá, ale nebude to nič vážne. Zdravotné problémy sa môžu objaviť v kĺbovej oblasti. Dávajte si preto pozor a športu sa venujte len rekreačne.
Tip: Ak vás niekto toleruje, aj keď nemáte dobrú náladu, vtedy viete, že máte pri sebe správneho človeka.

Býk 21. 4. – 20. 5.
V práci vás čaká situácia, ktorá vám pomôže zvážiť nové možnosti. Aj vaši kolegovia budú sršať pozitívnym prístupom a v dôležitých rozhodnutiach vám budú veľmi nápomocní. Momentálne nie je vhodné obdobie na cestovanie. Vo vzťahu vás čaká pokoj a harmónia. Nezadané sa ocitnú v spoločnosti zaujímavého muža. V rodine vás čaká nedorozumenie. Nebude to však nič vážne a komunikácia vám pomôže problém vyriešiť. V zdraví si dávajte pozor na trávenie.
Tip: Váš humor vie druhých zaujať. Ak vás však niekto sklame, veľmi ťažko mu už len dôverujete.

Blíženci 21. 5. – 21. 6.
Práca vám pôjde od ruky. Teraz však nie je vhodné obdobie na začatie nových vecí. V oblasti financií by sa vám malo dariť, dokonca sa môže objaviť nečakaný príjem. Ak vás trápi nejaký medziľudský problém, tento mesiac sa všetko vyrieši vo váš prospech. Čaká vás stretnutie niekoho, koho ste už dávno nevideli. V partnerskom vzťahu vás trápia žiarlivosť a obavy. Koniec mesiaca však všetky problémy vyrieši. V zdraví vás môžu potrápiť oslabená imunita a boľavé kolená.
Tip: Priateľov máte veľa, avšak iba tomu skutočnému sa môžete zveriť so svojimi pocitmi.

Rak 22. 6. – 22. 7.
Ak máte už dlhšie nejaké pracovné plány, teraz je vhodný čas na ich zrealizovanie. Čaká vás obdobie plné nápadov a aktivít. Koncom mesiaca však nezabudnite aj na oddych. Teraz máte vhodné obdobie na štúdium, vzdelávanie aj cestovanie. Čaká vás zaujímavé stretnutie, ktoré vám prinesie nové možnosti. V zdraví si dávajte pozor na oči a tlak.
Tip: Do priateľstva dokážete dať úplne všetko, ale nečakajte, že priatelia budú donekonečna tolerovať vašu náladovosť.

Lev 23. 7. – 22. 8.
V práci vás čaká nečakaný problém, ktorý budete musieť vyriešiť. Nebojte sa požiadať o pomoc. Koniec mesiaca by mal byť príjemný. Neodporúča sa cestovať na dlhé trasy a dávajte si pozor aj pri zimných športoch. Vo vzťahu vás čaká obdobie plné lásky. Rodina pre vás znamená veľa, preto si naplno užívajte čas s ňou. Menšie zdravotné problémy sa môžu vyskytnúť v oblasti trávenia a dýchacích ciest.
Tip: Máte mnoho známych, ale skutočných priateľov len zopár.

Panna 23. 8. – 22. 9.
V práci vás čaká náročné obdobie. Nadriadení od vás budú chcieť veci, ktoré sa vám nebude chcieť robiť. Nemá zmysel im oponovať a radšej sa do všetkého pustite s optimizmom. Teraz máte vhodné obdobie na návštevu rodiny a známych. Pokojne môžete aj cestovať alebo navštíviť nejaké spoločenské udalosti. Vo vzťahu sa môže objaviť nedorozumenie. Budete mať pocit, že ste na všetko sama. Dávajte si pozor na imunitu.
Tip: Doprajte svojmu telu vitamíny a minerály. Podporte svoje trávenie konzumáciou vlákniny.

Váhy 23. 9. – 22. 10.
Čaká vás kolotoč pracovných povinností. Nenoste si však robotu domov. Nebojte sa povedať si svoj názor. Mali by ste si finančne prilepšiť, peniaze však zbytočne nerozhadzujte. Buďte opatrná pri domácich prácach, aj malé opravy zverte do rúk niekomu inému. Vo vzťahu vás čaká dôležitý rozhovor, ktorý vás konečne posunie ďalej. Nezadané by mali byť opatrné pri spoznávaní novej známosti. V zdraví vás môže potrápiť trávenie.
Tip: Veľa odpočívajte. Čas strávte dlhými prechádzkami, ktoré pomôžu telu aj duši.

Škorpión 23. 10. – 22. 11.
Črtajú sa vám nové pracovné možnosti, ktoré vás zaujmú. Možno budete mať viac povinností, ako ste čakali, ale vy všetko zvládnete výborne. V oblasti financií vás čaká riskantnejšia transakcia, ktorá bude úspešná. Nezadané môžu stretnúť veľmi príjemného muža. Vo vzťahu vás čaká príjemné obdobie, doprajte však partnerovi viac slobody. Zdravotné problémy sa môžu objaviť v oblasti ženských orgánov.
Tip: Doprajte svojmu telu kvalitný spánok a neponocujte.

Strelec 23. 11. – 21. 12.
V práci vás čaká nečakaný úspech. Všetko vám bude vychádzať a vaši kolegovia vám budú veľmi nápomocní. Tento mesiac však neriskujte. Nové pracovné plány odložte. Finančne si prilepšíte, ale budete musieť vynaložiť viac námahy. Vo vzťahu vás čaká pozitívne obdobie. Dávajte si však pozor na to, čo hovoríte, aby ste niektoré veci neskôr neľutovali. Menšie zdravotné problémy sa môžu objaviť v oblasti pečene. Obmedzte preto alkohol a dávajte si pozor aj na sladkosti.
Tip: Dokážete byť dobrou priateľkou. Ak vás však niekto oklame, býva to pre vás neprekonateľný problém.

Kozorožec 22. 12. – 20. 1.
Tento mesiac budete v práci veľmi úspešná. Aj problémy, ktoré ste v minulosti riešili, sa posunú konečne vpred. Neváhajte kolegom podať pomocnú ruku. Objavia sa o vás klebety. Tie si však nevšímajte a nerobte si z nich zbytočný problém. S partnerom vás čakajú krásne romantické večery. Sychravé počasie môže mať vplyv na vašu psychiku. Preto viac ako inokedy vyrazte do spoločnosti a bavte sa. Menšie zdravotné problémy sa môžu objaviť v oblasti chrbtice.
Tip: Priateľov beriete veľmi vážne. Dokážete byť veľmi vernou priateľkou.

Vodnár 21. 1. – 20. 2.
V práci vás čakajú nečakané zmeny, s ktorými nebudete súhlasiť. Koniec mesiaca však bude pokojnejší, dokonca vás čaká prekvapenie. Venujte sa novým úlohám alebo vzdelávaniu. V rodine vás čaká hektické obdobie, budete musieť robiť ústupky. Váš vzťah smeruje presne tam, kam chcete. Dávajte si pozor na žlčník. Vyhnite sa konzumovaniu tukov a stravujte sa striedmejšie.
Tip: Priateľ je pre vás každý. Avšak milujete svoju slobodu, ktorej sa nemienite vzdať.

Ryby 21. 2. – 20. 3.
V práci sa budete musieť o dôležitých veciach poradiť s nadriadenými. Ak ste vo vedúcej funkcii, budete mať plodné obdobie. Dávajte si však pozor na nových zamestnancov. Tento mesiac je výborný aj na relaxovanie a investovanie. S partnerom vás čaká výmena názorov. Nehádajte sa, ale nebojte sa vyjadriť svoj názor. Menšie zdravotné problémy sa môžu objaviť v oblasti chrbtice.
Tip: Pre priateľov dokážete urobiť prakticky všetko. Ak vás však niekto sklame, zostanete odmeraná.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. apríl 2024 03:48