shutterstock
StoryEditor

Na týchto mužov pozor! Toto sú podľa horoskopu najhoršie mužské znamenia

15.01.2020, 17:00
Vzťahy
Nemusíte ich hneď odrezať zo života, no rozhodne by ste pri týchto znameniach mali byť opatrnejšie.

Ryby 

Tento typ mužov so sebou nechá dosť často manipulovať. Je bežné, že nevedia vyjadriť svoj názor a radšej sú ticho. To však v nich väčšinou exploduje a väčšinou si to odnesie partnerka. Ich výhodou je síce ich empatickosť, no tá je často krát na hrane s prílišnou citlivosťou, a tak sa môže stať, že vás práve tento typ partnera bude psychicky vydierať alebo hrať na city so svojimi slzami. Dajte si však pozor, nájdete medzi nimi aj veľa záletníkov! 

Váhy

Toto znamenie si viac ako dlhodobý vzťah cení slobodu. Najradšej by si život užívali plnými dúškami a často krát sa toho odmietajú vzdať, aj keď by mali stratiť niečo oveľa cennejšie. Blízkeho človeka potrebujú, hlavne vtedy, ak chcú cítiť oporu. Neradi sa však delia a dali by sa taktiež definovať slovom sebeckí. Uprednosťujú tiché súkromie. 

Škorpión

Muži v znamení škorpióna sú povestní svojou prelietavosťou. Neradi sa rozprávajú, a tak je dosť možné, že keď nastane menší problém vo vzťahu, radšej sa vzdialia.Toto znamenia nemá rado zmeny, a tak všetko zvyknú ohundrať. Do vzťahu prinášajú veľa neistoty a ťažkú hlavu si z toho rozhodne nerobia. Sú známi tiež tým, že sú tvrdohlaví a málokedy si vedia priznať svoju chybu. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. apríl 2024 00:15