shutterstock
StoryEditor

Veľký horoskop na november: Tieto tri znamenia by si mali dať väčší pozor!

07.11.2019, 07:30
Vzťahy
Pozrite sa, ktoré znamenia by si podľa hviezd mali dať pozor v tomto mesiaci.

Blíženci

Zamyslite sa nad tým, nakoľko ste spoľahliví v partnerstve. Konajte priamočiaro, ale s láskou v srdci. Kráľovná palíc je dobrou partnerkou s nezištným jednaním. Na druhej strane pozná mieru, kam až môže pustiť iného človeka k sebe. Preto sa nenechajte vo vzťahoch využívať a aj vy nezneužívajte tých, ktorí vás ľúbia. V zdraví to chce to iskru! Ak máte málo energie, kúpte si ohnivý opál. Nezabúdajte na vytrvalosť vo všetkom. Energiu si zharmonizujte športom, pobytom v prírode a cestovaním. Najviac vám teraz prospeje vidiecke prostredie. Strávte v ňom niektorý z víkendov. 

Lev

Zažili ste krásne chvíle v partnerstve? Vedzte, že tých šedých, obyčajných, je viac. Toto treba vedieť od začiatku, lebo aj tá najväčšia zamilovanosť raz pominie. Vždy je nekonečné množstvo možností, ako obohatiť vašu spoločnú citovú stránku, intelektuálnu i duchovnú. Ak ste voľní, hľadajte si takého partnera, ktorý vás bude dopĺňať a nie provokovať hľadaním chýb. 

Netreba to tiež preháňať s prísnymi diétami. Pestré stravovanie, ktoré obsahuje všetky zložky potrebné k životu, je časťou správnej životnej filozofie. Doprajte si tak akurát to, čo si vaša duša i telo žiada. 

Škorpión

Pozrite sa na večernú oblohu. Hviezdy sú tam stále, tak ako každý deň vychádza Slnko. Ak váš vzťah nefunguje dobre, je tu nádej na zlepšenie, ale pozitívnu energiu treba vysielať zo svojho srdca. Partnera do ničoho nenúťte. Iného človeka totiž ťažko nasilu zmeníte. V pracovnom živote potrebujete dávku trpezlivosti a trochu viac pozitivity, pretože vás čaká náročný mesiac. Buďte preto ostražitý. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 18:09