pixabay.com
StoryEditor

5 tipov ako zbaliť muža svojich snov!

28.06.2018, 13:43
Vzťahy
Ste stále sama, po stroskotaných vzťahoch nie a nie nájsť toho pravého? Možno robíte niečo zle. Nezúfajte. Na každého ten pravý niekde čaká.

Neseďte doma

Doma princa na bielom koni nestretnete. Je nutné mu ísť naproti. Ak vám to čas dovolí, vyrazte do spoločnosti.

Myslite pozitívne

Keď si budete denne hovoriť, že si nikoho nenájdete a že vás nikto nechce, vsugerujete si to tak veľmi, že to tak skutočne bude. Myslite pozitívne a začnite sa mať rada. To je základ. Muži milujú sebavedomé a vtipné ženy. Urobte si radosť kúpou skvelého oblečenia, choďte na manikúru, do fitka alebo sa nechajte skrášliť v salóne. Keď sa začnete o seba starať, budete sa ľúbiť sama sebe, stúpne vám sebavedomie.

Nenavštevujte rovnaké miesta

Choďte do ulíc. Avšak nechoďte na rovnaké miesta. Pochybujte sa v cudzích zónach. Čím viac ľudí budete stretávať, tým máte väčšiu šancu uspieť.

Buďte aktívna

Je síce fajn, že so sebou niečo urobíte, upravíte sa a idete medzi ľudí, ak sa však nebudete zapájať, bude všetko k ničomu. Dôležitá je konverzácia a umenie zaujať. Začnite sa baviť s ľuďmi.

Nevzdávajte to

Ak si niekoho nenájdete hneď prvý deň, nevešajte hlavu. Všetko chce čas a trpezlivosť. Keď to nevyšlo teraz, podarí sa to určite nabudúce.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 23:31