unsplash.com
StoryEditor

Blíženci a Váhy či Strelec s Levom. Pozrite sa, kto sa k vám najviac hodí podľa znamenia

27.12.2021, 16:00
Vzťahy
Láska je vzrušujúca a silná vec. Stáva sa však, že nie každý vzťah vydrží večne či už kvôli neporozumeniu, alebo chýbajúcej vášni a dostatočného spojenia. Pozrite sa, s kým máte možnosť úspešného vzťahu podľa znamenia.

Baran

Spojenie s Baranom môže byť občas divoké, ale aj ťažké, najmä kvôli jeho silnej vôli a impulzívnosti. Keďže je známy svojou ohnivou energiou, najlepším variantom je preňho Lev a Strelec, ktorí nemajú problém držať krok s temperamentným Baranom. Spolu dokážu vytvoriť dokonalé spojenie plné entuziazmu, odhodlania a tvorivosti. Za preskúmanie stojí aj partnerstvo s Váhami, ktoré dokážu poskytnúť podporu tých najlepších vlastností toho druhého. Naopak problém zvládnuť Baranovu energiu môže mať najmä Rak a Kozorožec. Taktiež aj pre Barana nie sú tieto konzervatívne znamenia to pravé orechové.

Býk

Toto zemské znamenie je známe najmä svojou praktickosťou a očarujúcim zmyslom pre život. Ich zmyselnosť sa premieta do spálne, kde Býk dokáže z milovania urobiť neskutočný zážitok. Najideálnejším partnerom mu môže byť Rak alebo Kozorožec, ktorí vedia byť nesmierne očarení jeho prednosťami. Naopak kvôli Býkovej tvrdohlavosti sa neoplatí púšťať do vzťahu s Levom či Vodnárom. Ak sa ocitnete v spojení týchto znamení, pripravte sa na boj s kompromismi a veľkou trpezlivosťou.

Blíženci

Randenie s Blížencom môže byť skutočne vzrušujúci zážitok. Toto vzdušné znamenie potrebuje neustále komunikovať a zažívať dobrodružstvá. Oceniť ho dokáže najmä Vodnár a Váhy, ktorým sa na Blížencoch páči dôvtip a temperament. Jedným z najdynamickejších párov zverokruhu dokáže vytvoriť práve so Strelcom, ktorých protiklady sa neskutočne priťahujú. Keďže Blíženec zvykne byť prelietavý a nespoľahlivý, neoplatí sa mu spájať s Pannou či Rybami. Avšak podľahnúť im môže, vďaka ich súcitnosti a chápaniu jeho potrebám. Pre Blíženca nemusí byť predsa zlé, ak na chvíľku spomalí.

Rak

Rak je mimoriadne citlivé znamenie a predtým, než niekomu odhalí svoju zraniteľnosť, musí si k nemu vybudovať dôveru a lojalitu. Skvelým partnerom mu môže byť Býk alebo Ryby, ktoré sú známe najmä svojou neuveriteľnou intuíciou. Spojenie s Kozorožcom mu taktiež prinesie ideálne spolužitie, pretože v sebe obaja skrývajú výstrednú a divokú stránku. Zápasiť môže s partnermi v znamení Barana alebo Váhy, ktorých vzťah by bol o čosi náročnejší. Avšak vďaka otvorenej komunikácii dokážu vytvoriť aj tieto znamenia skvelé puto.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. júl 2024 05:11