unsplash.com
StoryEditor

Blíženci a Váhy či Strelec s Levom. Pozrite sa, kto sa k vám najviac hodí podľa znamenia

27.12.2021, 16:00
Vzťahy
Láska je vzrušujúca a silná vec. Stáva sa však, že nie každý vzťah vydrží večne či už kvôli neporozumeniu, alebo chýbajúcej vášni a dostatočného spojenia. Pozrite sa, s kým máte možnosť úspešného vzťahu podľa znamenia.

Lev

Toto ohnivé znamenie, známe najmä svojou vášnivosťou, extravaganciou a kreativitou, je vo vzťahoch jedným z tých, čo po sebe zanechá zážitok, na ktorý sa len tak nezabúda. Rovnako zmýšľajúci Strelec či Baran je pre Leva najvhodnejším partnerom. Taktiež v spojení s Vodnárom dokáže vytvoriť silný protikladný vzťah. Naopak Býk a Škorpión ťažko zvládajú povahu tohto znamenia, keďže Lev často pôsobí egoisticky a hrdo. Avšak pri tomto spojení existuje možnosť vyváženého partnerstva, pokiaľ by Lev zaujal pokojnejší postoj.

Panna

Ľudia narodení v znamení Panny sú známi svojím extrémnym intelektualizmom a logickým či racionálnym vyjadrovaním. Najpevnejšie a najstabilnejšie sa cítia, keď sú spárované s ostatnými zemskými znameniami ako Býk či Kozorožec, ktoré si u Panny cenia zmysel pre detail. Skvele sa k nim hodia taktiež Ryby, ktoré sú známymi emocionálnymi liečiteľmi. U Panny sa často prejavuje perfekcionizmus, čo môže odradiť Blížencov a Strelca. Môžu si byť však navzájom nápomocní, a to tým, že si Panna od nich zoberie spontánnosť a trochu upustí od detailov.

Váhy

Toto očarujúce a elegantné vzdušné znamenie ovláda najlepšie flirt spomedzi všetkých znamení. Obdivujú ho najmä Blíženci a Vodnár, ktorí vedia s Váhami vytvoriť nádherne zladené partnerstvo. Zaujímavé môže byť spojenie s Baranom, pretože vďaka jeho divokej nezávislosti vytvárajú dva ideálne protipóly. Váhy sú naopak frustrované intenzitou chladu znamení Raka a Kozorožca, a preto môže byť toto spojenie trochu zložitejšie. Avšak ak si navzájom dokážu oddanosť a venujú si čo najviac pozornosti, dokážu dostať vzťah na inú úroveň.

Škorpión

Toto znamenie je jedno z najmocnejších vodných znamení zverokruhu. Škorpión rád využíva svoju intuíciu a pristupuje k životu s veľkým odhodlaním. Zatiaľ čo niektoré znamenia sa bránia intenzite Škorpióna, vodné znamenia Rak a Ryby prijímajú energiu Škorpióna. Toto znamenie je známe aj pre svoju magnetickú sexualitu. Ich sexuálny apetít najlepšie nasýti opačné znamenie Býk. Naopak Leva a Vodnára môže odradiť Škorpiónove vyhýbavé sklony. V spojení týchto znamení si treba dať pozor na to, aby si pred sebou nič netajili.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 06:55