Ilustračné fotounsplash.com
StoryEditor

Tieto 4 veci mužovi radšej nehovorte!

24.01.2018, 12:34
Vzťahy
Aj keď sa hovorí, že úprimnosť je základ. Ak vám na vašom vzťahu s vašim milým skutočne záleží, tieto veci by ste s ním radšej nemala nikdy preberať úplne otvorene. Mohla by ste si s tým skôr ublížiť ako pomôcť.

Zlý milenec

Ak vás to s mužom vášho života nebaví veľmi v posteli, je to samozrejme, zásadný problém. Vždy sa ale dá riešiť inak, ako keby ste mu to vykričali do očí. Urazíte ho tým a výrazne narušíte jeho sebavedomie. Sexu s vami sa začne vyhýbať, v posteli sa poriadne neuvoľní a v najhoršom prípade bude hľadať „útechu“ v náručí inej ženy, ktorá ho nebude za jeho posteľové výkony kritizovať. Ak s ním chcete skutočný dlhodobý vzťah, pracujte na spoločných sexuálnych hrách pomaly a opatrne. Nebuďte prísna a netrpezlivá, postupne to bude len lepšie a lepšie. Nakoniec budete prežívať také krásne chvíle, ako nikdy predtým. Buďte diplomatka.

Zarába menej ako vy

Áno, skutočne. Píšeme síce rok 2018, ale v spoločnosti stále koluje všeobecný názor, že muž by mal byť ten, kto zaistí rodinu. Samozrejme, nemusíte pred ním tajiť, koľko zarábate, ak spolu bývate. Je však dôležité vedieť s touto situáciou pracovať a v žiadnom prípade sa nesmiete nad neho povyšovať alebo mu necitlivo vašu situáciu pripomínať. Verte, že v dnešnej spoločnosti to pre väčšinu mužov stále nie je jednoduché, ak jeho partnerka zarába viac než on.

Nesedí vám jeho rodina

Toto je veľmi citlivá téma, ktorú veľa ľudí podceňuje. Veľa párov stroskotá práve na problémoch s ostatnými členmi rodiny. Či už ide o babičku, sestru, otca alebo tetu. Je nutné pri kritike postupovať opatrne a komentovať konkrétne veci. Aj keby ste mali akúkoľvek pravdu, nezabudnite na to, že ide o rodinu a váš drahý bude mať s veľkou pravdepodobnosťou skreslený pohľad. Samozrejme, mu môžete určitým spôsobom v niektorých veciach otvoriť oči, ale nečakajte, že to pôjde hneď- zo dňa na deň. Dajte si pozor a kritizujte len vtedy, ak je to nutné. V tomto prípade sa len máloktoré negatívne vyjadrenie dá vrátiť späť.

Nekritizujte jeho hobby

Či už rád číta historické romány, je športový fanúšik alebo je vášnivý milovník motoriek, dávajte si pozor, ako sa vyjadrujete o jeho koníčku No. 1. Ak máte iné záľuby, nikto vás nenúti, aby ste boli rovnaká ako on a mala obrovské nadšenie pre jeho záľubu. Je však veľmi dôležité byť tolerantná. Keď už nejde o žiadne škodlivé hobby, nesnažte sa mu ho zobrať alebo znechutiť mu ho. Aj keby sa vám to podarilo, verte, že vzťahu to neprospeje a negativita sa prenesie aj do neho.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 12:23