profimedia
StoryEditor

Ženy, ktoré patria do týchto znamení zverokruhu, sú vo vzťahoch dominantné. Ste medzi nimi?

02.12.2021, 14:00
Vzťahy
Pokiaľ ide o vzťahy, tak nie všetky ženy sú submisívne. Často sa môžeme stretnúť s tým, že nie len muži dokážu byť dominantným partnerom. Ktoré zo znamení patria do tejto kategórie?

Baran

Medzi najsilnejšie znamenia zverokruhu patrí práve Baran, ktorý je známy najmä svojou intenzívnou osobnosťou, hovorí sa mu dokonca aj „ohnivé“. Ženy v tomto znamení sú silné, jedinečné a keď niečo chcú, idú si za tým. Často však bojujú s tvrdohlavosťou a nevedia uznať druhému za pravdu. Niekedy Baran trpí takým veľkým pocitom sebadôvery, že môže skončiť ako dominantná osoba bez toho, aby si to vôbec uvedomoval.

Býk

K tomuto znameniu sa ako partner hodí práve jeho úplný opak. Aj keď sú ženy Býka pokojné a milé, ich povaha je však charakterizovaná tvrdohlavosťou a dosť ovládajúcou povahou. Býk má rád veci pod kontrolou a riadi sa najmä podľa svojich vlastných pravidiel. Pozor na nahnevaného Býka, pretože práve v tomto momente sa stáva dominantným partnerom. Toto znamenie preto potrebuje vo vzťahu niekoho so submisívnejšou povahou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. júl 2024 20:17