unsplash.com
StoryEditor

Znaky, ktoré ho raz dva prezradia: Je do vás zamilovaný až po uši

07.11.2021, 16:00
Vzťahy
Niekedy nás vie správanie potencionálneho partnera poriadne zmiasť. Existujú ale signály, ktoré ho jasne prezradia!

Každý človek dáva najavo inak svoju zamilovanosť. Niektoré signály sú ale jasné, odhalia vás veľmi rýchlo a prezradia, že ste v tom až po uši. Toto je jasných 8 dôkazov, že je do vás zamilovaný!

1. Čo sľúbi, to dodrží. Nedáva vám sľuby len tak do vetra, plne si uvedomuje, že to dokáže narušiť dôveru, snaží sa byť zodpovedný a záleží mu na tom, aby ste sa vedeli na neho zakaždým spoľahnúť.

2. Dokáže si priznať chybu bez toho, aby sa za to cítil zle a aby mu to trvalo niekoľko dní. Vie, že nie je dokonalý, aj on môže pochybiť, záleží mu na vašom vzťahu, preto mu nerobí problém ospravedlniť sa.

3. Dokáže vás potešiť a prekvapiť kedykoľvek, len tak, z vlastnej iniciatívy. Pozná vás, vie, aké kvety máte rada, akú čokoládu má kúpiť, aby vám vyčaroval úsmev na tvári. 

4. Keď sa mu naskytne voľno v práci, alebo rozmýšľa nad víkenovými plánmi, prvá osoba, na ktorú myslí, ste vy. Hoci má svojich kamarátov a koníčky, radšej venuje svoj voľný čas vám a vášmu vzťahu. 

5. Keď sa necítite dobre, všetko ostatné ide bokom. Spraví maximum pre to, aby ste sa cítili lepšie, je jedno, či ste chorá fyzicky, či psychicky vyčerpaná, ste pre neho priorita číslo jedna, preto bude robiť všetko pre to, aby vám bolo lepšie. 

6. Vždy ho zaujíma váš názor. Či sa rozhoduje nad maličkosťou, alebo nad vážnymi vecami, opýta sa vás, čo si o tom myslíte, pretože vám a vašim názorom stopercentne dôveruje. 

7. Zahrňuje vás do jeho budúcnosti. Keď rozpráva o blízkych, či vzdialených plánoch, vždy sa v nich nachádzate a hráte tam spolu s ním hlavú rolu. 

8. Žiarli na vás. Nehovoríme teraz o nejakých dramatických a prehnaných scénach, ale o jemnom podpichovaní a “uisťovaní” sa, že je pre vás jediný. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 16:35