pexels.com
StoryEditor

Manipulátor je vo vzťahu katastrofou, no TENTO typ muža je ešte horší

28.10.2021, 17:00
Vzťahy
Muž manipulátor je vo vzťahu najväčšou katastrofou. Existuje ale ešte jeden typ muža, ktorý je ešte horší.

Hovorí sa, že zraniteľné ženy majú na mužov manipulátorov silnú slabosť. Očaria ich na prvý pohľad, no spoločný život s nimi je veľmi bolestivý a náročný. Existuje ešte jeden typ muža, ktorý je v dlhodobom vzťahu skutočne najhorším. 

EGOCENTRIK

Život s egocentrikom je nepredstaviteľný. Na začiatku je veľmi galantný a šarmantný, presne vie, čo má robiť. Je totižto aj skvelým manipulátorom, vie, čo sa kedy hodí povedať a ako dosiahnúť to, čo chce. Vzťah s takýmto mužom je na začiatku ako prechádzka ružovou záhradou. Obmotá si vás okolo prsta a splní vám všetko, čo vám na očiach uvidí. Keď zo vzťahu ale opadne tá prvotná eufória, vtedy príde to najhoršie.

Muž s nadrozmerným egom sa povyšuje nad každým, aj nad svojou partnerkou vo vzťahu. Pri ňom nebudete mať nikdy vlastný názor, všetko bude ovládať a riadiť práve on. Nad všetkým má kontrolu a po jeho boku sa budete cítiť bezvýznamne. Dá vám totižto vždy najavo, že všetko, čoho sa dotknete, robíte chybne a zle. Jediná chvála a podpora vo vašom vzťahu bude smerovať na jeho adresu. Nikto mu nie je dosť dobrý a nikdy nie je s ničím spokojný. Ak sa vám dá a nemáte ešte vážne záväzky, zutekajte! Život s týmto mužom je iba nekonečná agónia a trápenie sa. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 16:53