pexels.com
StoryEditor

S niektorými ženami je to skutočne ťažké: Muži o tom, čo podľa nich ničí vzťah

28.09.2021, 17:00
Vzťahy
Čo je podľa mužov skáza vzťahov? Toto je pre nich jasné nie.

KONTROLOVANIE

Niektoré ženy si jednoducho nevedia pomôcť a po rozume im behajú rôzne myšlienky, až nakoniec prídu k tomu, že si namýšľajú a tvoria si v hlave nepravdepodobné scenáre. To vedie k tomu, že svojho muža zbytočne kontrolujú a podozrievajú. Častokrát na to nemajú ani ten najmenší dôvod, možno len niekedy nechcú veriť tomu, že je všetko také bezchybné a dokonalé. Lenže takého správanie môže viesť aj ku skáze vzťahu. Najmä to môže zničiť pohodu a šťastie medzi partnermi, tak pozor na to.

Muž pri sebe potrebuje sebavedomú ženu, samozrejme, že každý sme citlivý a zraniteľný, no zdravé sebavedomie by nemalo nikomu chýbať. Pokiaľ ho nemáte, môže sa stať, že si nebudete dôverovať a každého vo svojom blízkom okolí budete spochybňovať a upodozrievať. Nemusí to byť len v partnerskom vzťahu, ale aj v kamarátskom. 

PLÁNOVANIE

Mať víziu do blízkej, či vzdialenej budúcnosti je vždy prínosom, no plánovať všetko do detailov nie len sebe, ale aj svojmu blízkemu okoliu, jednoducho škodí. Niektoré veci by sa mali diať spontánne, netreba všetko prehnane organizovať. Muži majú radi istotu, keď vedia, že sa môžu na partnerku spoľahnúť, keď sú si istí, že je zodpovedná a pristupuje k veciam spoľahlivo. No, mať nalinajkované takmer všetko, bez kúska otvorenosti a spontánnosti, je zlé. Určité veci by mali mať prirodzený priebeh, nechať im voľnosť, nechať sa prekvapiť tým, ako sa vyvinú. Nie všetko musíte mať naprogramované do podrobnosti, niektorými vecami sa nechajte jednoducho unášať. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 19:02