Ingrediencie
2 surové repy
1/2 zeleru
1 balenie rukoly
hrsť vlašských orechov
150 g kozieho syru/feta syru
korenie: čierne, soľ, grilované korenie
Postup
Surovú cviklu aj zeler si nakrájame na tenké plátky. Môžete pracovať aj s uvarenými surovinami, šetrí vám to čas prípravy, ak už kúpite napríklad uvarenú repu. Plátky poukladáme na papier na pečenie, na plech, pokvapkáme olivovým olejom, okoreníme podľa potreby a poriadne premiešame. Trúbu nastavíme na grilovací program a cca 30 minút pečieme pri 180 stupňoch do zmäknutia. Podávame vychladnuté, najprv dáme na tanier cviklu so zelerom, potom rukolu, kozí syr a na vrch pridáme vlašské orechy.
Sladká chuť repy, horkastá chuť rukoly a špecifická chuť kozieho syra vám prinesie labužnícky zážitok :)
Dobrú chuť!